Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2021 15:10

Bruno Pinheiro kimdir, kaç yaşında, nereli? Bruno Pinheiro Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü mü olacak?

Beşiktaş yönetiminin Bruno Pinheiro'yu İstanbul'a davet etmesi üzerine, Beşiktaş taraftarları, "Bruno Pinheiro kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularının cevabını sorgulamaya başladı. Siyah beyazlı taraftarlar için başlayan heyecanlı geri sayım, kulübün akıbetini belirlerken; Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak, Bruno Pinheiro Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü mü olacak? Cevabı haberimizde...

Bruno Pinheiro kimdir, kaç yaşında, nereli?  Bruno Pinheiro Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü mü olacak?
beşiktaş,teknik direktör,BRUNO PINHEIRO,sergen yalçın,bjk

"Bruno Pinheiro kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Sergen Yalçın'ın istifasının ardından teknik direktör çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın yerine kimi getirecek merak ediliyor. Son olarak Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varan ve görüşmek için Portekiz'den İstanbul'a gelmeye hazırlanan 45 yaşında Pinheiro'nun hayatı ve kariyer geçmişi haber detaylarında! 

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BRUNO PINHEIRO MU OLACAK?

Beşiktaş yönetimi, Portekizli Bruno Pinheiro, Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay’ı aday olarak belirlemiş ve son kararı başkan Ahmet Nur Çebi’ye bırakmıştı. Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ile görüşmelelerini sürdüren başkan Çebi, yönetimin büyük bir bölümünün de istediği Bruno Pinheiro’da karar kıldı ve Beşiktaş'ın; 45 yaşındaki Pinheiro’dan şu an yer aldığı kulübü Estoril ile sözleşmesini feshetmesini istediği öğrenildi. Görüşmelerin resmiyete dökülmesi durumunda, 1.5 yıllık olacak sözleşmeden Pinheiro’nun bu sezon için 300 bin Euro, gelecek sezon ise 600 bin Euro alacağı konuşuluyor.

İletişim yönünün güçlü olduğu söylenen Pinheiro'nun futbolcular ve basınla arasını hep iyi tuttuğu bilinmektedir. Şu anda ligin en gözde teknik direktörlerinden biri olan Bruno'nun  2-3 yıl içinde Porto, Sporting veya Benfica'nın başına geçebileceği konuşulmaktaydı.

Bruno Pinheiro kimdir, kaç yaşında, nereli?  Bruno Pinheiro Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü mü olacak?

BRUNO PINHEIRO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Geçen sezon Estoril’i Portekiz’in 1. Ligi’ne çıkaran Bruno Pinheiro, antrenörlük kariyerine 2006 yılında Benfica’nın altyapısında başladı. Ardından 2009-12 yılları arasında Belenenses’in U17 takımını 2012-13’te ise U19 takımını çalıştırdı. Portekiz’den ayrılıp kısa süreli akademide görev alan Pinheiro, 1’er yıl Katar U19 ve U20 milli takımlarını çalıştırdı. 2019’da Eupen’de yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra 2020’de Estoril’in başına geçti. Ofansif futbolu benimseyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, sahada genellikle 4-3-3 dizilişini tercih ediyor.

Bruno Pinheiro kimdir, kaç yaşında, nereli?  Bruno Pinheiro Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü mü olacak?

BRUNO PINHEIRO'NUN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

  • Benfica Altyapısı (Teknik direktör): 2006
  • Belenenses (Teknik direktör): 2007
  • Belenenses U-15 (Teknik direktör): 2008
  • Mafra (Teknik direktör yardımcısı): 2009
  • Belenenses U-17 (Teknik direktör): 2009-11
  • Belenenses U-19 (Teknik direktör): 2012
  • Electrico (Teknik direktör): 2014
  • ASPIRE Academy (Personel): 2015
  • Katar U-19 (Teknik direktör): 2017
  • Katar U-20 (Teknik direktör): 2018
  • Eupen (Teknik direktör): 2019

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...