Tgrt Haber
11 May 2022 18:45 - Güncelleme : 11 May 2022 18:54

Bursa iş dünyasının başarılı ismi Nur Gül Arslan kimdir?

İçmimarlar Odası Bursa Şubesi Kurucu Başkanı Nur Gül Arslan, iş dünyasındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sadece Bursa’da 12 bini aşkın konut projesine, ayrıca çok sayıda iş merkezi, AVM ve otele imzasını atan Arslanlar Grubu’nun 3. kuşak temsilcisi Arslan, çok sayıda kadın tarafından da örnek alınıyor.

Bursa iş dünyasının başarılı ismi Nur Gül Arslan kimdir?

Bursa iş dünyasının önde gelen isimlerinden Nur Gül Arslan, başarılı bir içmimar ve çevre tasarımcısı. Aynı zamanda önemli projelere imza atmış bir girişimci. Arslanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Arslan, TÜGİAD Bursa Şubesi Genel Sekreteri ve ayrıca TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi’nin kurucu başkanı. 

DOKTORA ÖĞRENCİSİ

Ailesi aslen Bilecikli olan ve 1987 yılında Bursa’da dünyaya gelen Nur Gül Arslan, hem ilkokul hem de ortaokul eğitimlerini Bursa’da aldı, liseye ise İstanbul’da devam etti. Daha sonra üniversite eğitimi için Ankara’ya giden Arslan, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. Bursa Uludağ Üniversitesi’nde Türk İslam Tarihi ve Sanatları üzerine master yapan Nur Gül Arslan, halen Uludağ Üniversitesi Mimarlık Ana Bilim Dalı’nda doktora çalışmalarına devam ediyor. 

2008 YILINDA KENDİ FİRMALARINI KURDU

Bir dönem Bursa Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde misafir öğretim görevlisi olan Nur Gül Arslan, iş hayatına ise Arslanlar Grubu bünyesindeki şirketlerde başladı. İnşaat firmalarında proje geliştirme & planlama, tasarım yönetimi, inşaat öncesi süreç yönetimi ve inşaat yönetiminde yer alan başarılı iş kadını, 2008 yılında Arslanlar İnşaat A.Ş. ve Arslanlar Yapı Proje Ltd. Şti. firmalarını kurdu. 

BURSA’DAKİ 12 BİN KONUT ONLARIN İMZASINI TAŞIYOR

Firmalarıyla uygulama projeleri hazırlayan ve yap-sat tarzı konut inşaatları yapan Nur Gül Arslan, grup inşaat şirketlerindeki yöneticilik görevlerinin yanı sıra, kurduğu Nur Gül Arslan İçmimarlık Tasarım Ofisi ile içmimari proje, uygulama ve danışmanlık hizmetleri de vermeye başladı. Grup bünyesindeki inşaat şirketleri ile başta Bursa olmak üzere çeşitli şehirlerde ve ülkelerde inşaatlar yapan grup, bu zamana kadar sadece Bursa’da 12 bin civarında konuta imzasını attı, çok sayıda da iş merkezi, AVM, otel gibi üst yapı projeleri tamamladı. İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada da dikkatleri üzerine çeken ve başarılarıyla pek çok kadına örnek olan Nur Gül Arslan, aynı zamanda 10 ve 8 yaşlarında iki çocuk annesi.

Bursa iş dünyasının başarılı ismi Nur Gül Arslan kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...