Tgrt Haber
12 Mart 2022 17:34 - Güncelleme : 14 Mart 2022 16:28

Cemil Kumaşçıoğlu Kimdir?

Son zamanlarda internette en çok aratılan sorulardan birisi de bu! Cemil Kumaşçıoğlu kimdir ve ne iş yapıyor? Kurucu ortağı olduğu mekanları ve hobilerini sizler için derledik! Cemil Kumaşçıoğlu’nun başarı dolu biyografisi.

Cemil Kumaşçıoğlu Kimdir?

Girişimciliğiyle ön plana çıkan ve son zamanlarda da adından sıkça söz ettiren Cemil Kumaşçıoğlu Ankara’da doğmuş ve eğitim hayatını da yine burada tamamlamıştır. 11 Ekim 1987 doğumlu olan Cemil Kumaşçıoğlu ilk, orta, lise ve üniversite hayatını yine doğduğu ve büyüdüğü il olan Ankara’da tamamlamıştır. Başkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunu olan Cemil Kumaşçıoğlu, kendisini eğlence hayatının başarılı ismi olmak için adamış ve kariyerini de buna göre planlamıştır. Birtakım girişimcilik sebebiyle ziyaret ettiği İstanbul’daki mekanları, Ankara’ya uyarlama noktasında iş birlikleri yapan Cemil Kumaşçıoğlu, attığı adımlarla Ankara’da eğlence anlayışını neredeyse yeniden inşaa etmiştir.  Çeşme’ye duyduğu hayranlığıyla tanınan Cemil Kumaşçıoğlu, yaz tatillerini genellikle İzmir Alaçatı’da geçiriyor. Cemil Kumaşçıoğlu, Çeşme gecelerinin eğlence hayatına ve tarzına hayranlık duymuş, yine aynı düşünceyle “Alaçatı Kafası Ankara”,”Adana Ocakbaşı Çankaya”,”Limon Köy içi Ankara” adlı mekanların kurucu ortakları arasında da yer almıştır. Spor’a olan düşkünlüğüyle de tanınan Cemil Kumaşçıoğlu’nun en büyük hobisi spor yapmak. Çok küçük yaşlarda spor yapmaya başlayan ve bisiklet sürmeyi çok seven Cemil Kumaşçıoğlu, bu sayede stres attığını ve sporsuz bir vakit geçirmediğini her fırsatta dile getiriyor. Ankara’da eğlence hayatını değiştiren Cemil Kumaşçıoğlu, şu sıralar Çeşme’de bu başarısını nasıl sürdürebilirim sorularının yanıtlarını arıyor. En büyük hayalinin Çeşme’de eğlence sektörüne katkı sağlamayı ifade eden Cemil Kumaşçıoğlu, en kısa zamanda da bu planlarını gerçekleştireceğini söylüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...