Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:23 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Cemile Tuna kimdir?

Cemile Tuna kimdir? Cemile Tuna kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Cemile Tuna  kimdir?
Cemile Tuna , Cemile Tuna kimdir, Cemile Tuna hakkında,2018 genel seçimleri, Adalet ve Kalkınma Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Adalet ve Kalkınma Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Cemile Tuna 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Hatay Bölgesi,9'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1995 yılında Antakya'da doğdu. 2013 yılında Hatay Osman Ötken Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lise yıllarında AB Hayat Boyu Öğrenme COMENIUS programı kapsamında "Toplumsal Göç" konusu üzerine çalışmaya başladı. Proje kapsamında gittiği İspanya-Tarragona VIDAL-I BARREQUER’ de ilgili konu üzerine sunum yaptı. Toplumsal Göç, Göçmenlik, Sosyal Bütünleşme, Sosyo-Psikolojik ve Sosyo-Kültürel Entegrasyon, Göç ve Din konuları üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Sığınmacıların yaşam kalitesi üzerine saha çalışmaları yapıyor. 2013 yılında Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne burslu olarak yerleşti ve lisans programından mezun oldu. Genç KADEM’de Kültür-Sanat Birimi Sorumlusu olan Tuna daha önce Genç KADEM Proje Sorumlusu ve Genç KADEM Üniversite Kulüpleşme Sorumluluğu görevlerini üstlendi. KADEM I. Uluslararası Öğrenci Gençlik Çalıştayı Koordinatörlüğü, Medya ve İletişim Masası Moderatörlüğü, Genç KADEM Kıta Analizleri Paneli Afrika-Somali Panelistliği, II. Uluslararası Öğrenci Gençlik Çalıştayı Bilim ve Teknoloji Masası Moderatörlüğü, III. Uluslararası KADEM Gençlik Çalıştayı Semboller Masası Moderatörlüğü görevlerini üstlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...