Tgrt Haber
16 Kasım 2021 12:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kuruldu: İşte AK Parti’nin 2023 seçimleri için strateji ekibi

AK Parti, sahadan gelen raporları analiz edecek, politika geliştirecek ve seçim stratejilerini yürütecek strateji ekibini kurdu. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş başkanlığındaki ekipte; Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Mahir Ünal ve Naci Bostancı yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kuruldu: İşte AK Parti’nin 2023 seçimleri için strateji ekibi
ak parti,erdoğan,2023 seçimleri,seçim

AK Parti, 2023 seçimleri için hazırlık için düğmeye bastı. Sahadan gelen raporları analiz edecek, politika geliştirecek ve seçim stratejileri yürütecek strateji ekibini kuruldu.

AK PARTİ STRATEJİ EKİBİNİ KURDU

2023 seçimlerine giden yolda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti bünyesinde bir strateji ekibi kuruldu. Partinin 'A Takımı'ndan belirlenen özel ekibin başında, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bulunuyor. Ekipte ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Grup Başkanlığı görevinden ayrılan Naci Bostancı ve yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kuruldu: İşte AK Parti’nin 2023 seçimleri için strateji ekibiAK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş

İLK TOPLANTI YAPILDI

Strateji ekibi, ilk toplantısını ise geçtiğimiz günlerde yaptı. Ekibin, yerelde de alt birimler oluşturacağı öğrenildi. Böylelikle strateji ekibi tarafından belirlenen parti politikaları, taşrada da bu birimler eliyle uygulamaya konulacak.

Ekibin üzerinde yoğunlaşacağı alanlar ise; seçim kampanyaları ve kampanya sürecinde verilecek mesajlar, özel çalışma yapılması gereken alanlar, hayata geçirilecek projeler ve vaatlerden oluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...