Tgrt Haber
10 Haziran 2022 16:23 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 16:31

Devlet Turkmen Kimdir, Nereli, Kariyer Hayatı

Gayrimenkul sektöründe faaliyette bulunan Dvt Group Kurucusu Devlet Turkmen, son zamanlarda başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken bir isim.

Devlet Turkmen Kimdir, Nereli, Kariyer Hayatı
Devlet Turkmen

Birçok alanda çalışmalarda bulunan ve projeler geliştiren Devlet Turkmen, Dvt Group bünyesinde çalışmalarına devam ediyor. Yabancıların Türkiye’ye yerleşmelerinde uzman desteği sunan Devlet Turkmen kimdir, nereli, kariyer hayatıyla ilgili bilinmesi gerekenler neler?

Türkmenistan’da Dünyaya Geldi

Gayrimenkul sektöründe bulunan, özellikle yabancıların Türkiye’ye yerleşmelerinde profesyonel ekibi ile uzman desteği sunan Devlet Turkmen, 10.10.1993 tarihinde Türkmenistan’da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra gayrimenkul sektörüne girmek isteyen Turkmen, genç yaşına rağmen başarılı çalışmalarda bulunuyor. Dvt Group bünyesinde çalışmalarını sürdüren Turkmen, yenilikçi projeler geliştirerek adını duyurmaya devam ediyor.

Devlet Turkmen Kimdir, Nereli, Kariyer Hayatı

Devlet Turkmen Özel Hayatı

Moldova uyruklu Anastasia Turkmen ile evli olan Devlet Turkmen’in çocuğu bulunmuyor. Özel hayatıyla çok fazla gündeme gelmemekle birlikte geliştirmiş olduğu projeler oldukça fazla ilgi çekiyor. Ayrıca Dvt Group başarılı faaliyetleri de markanın sektörde bir adım önde yer almasını sağlıyor.

Dvt Group Şirketinin Sahibi

Dvt Group şirketini kuran Devlet Turkmen, yenilikçi çalışmalarıyla dikkatleri çeken bir isim. Birçok alanda faaliyet gösterse de genel itibarıyla gayrimenkul sektörde çalışmalarda bulunuyor. Uzman bir ekibe sahip olan Turkmen, sektörün gelişim gösterebilmesi için fark yaratan projeler geliştirmeye çalıştıklarının altını çizdi. “Genç ve dinamik bir ekibe sahip olmak benim gerçekten çok mutlu ediyor. Ekibimle birlikte çok özel ve fark yaratan çalışmalarda bulunuyoruz. Bizim için sektöre katkıda bulunmak çok önemli.”

Gayrimenkul Sektöründe Hizmet Veriyor

Gayrimenkul sektöründe yer alan Dvt Group bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Devlet Turkmen, özellikle yabancıların Türkiye’ye yerleşmeleri konusunda uzman desteği sunuyor. Ekibiyle birlikte gayrimenkul sektöründe başarılı çalışmalarda bulunan Turkmen, çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam edeceklerinin altını çizdi.

“Bizim için her zaman, sektörün gelişim sağlaması öncelikli. Yatırımlarımızı gerçekleştirirken bu hususu ön planda tutuyor ve çalışmalarımızı profesyonel bir zemin üzerinden sürdürüyoruz. Ayrıca çalışmalarımıza yenilikçi bir şekilde devam edeceğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Bulunduğumuz her sektörde dikkat çeken çalışmalar gerçekleştirmek bizim için gerçekten çok önemli. Uzman bir ekibe sahip olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rahman Emirhan24 Aralık 2022 05:01

Devlet başarılı iş adamı ismine sahip ama ayrıca büyük insan oldugunu altını cızarak söylemek isterim.

Azim21 Haziran 2022 00:33

Devlet Turkmeni sosyal medya aracılığıyla tanıyorum,yakında takip etmeye başladım. Yaptığı işleri gördüğümde gerçekten gurur duydum. kendisine başarılar diliyorum ????????✊

Muhammet10 Haziran 2022 16:51

????

Sonraki Haber Yükleniyor...