Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 17:54 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 17:56

Eğlence dünyasının yeni yıldızı DJ Şahin Bahadır kimdir?

DJ’lik performansıyla eğlence dünyasına damga vuran, ilk single’ı “Kafa Buz” ile müzikseverlerin dikkatini çekmeyi başaran DJ Şahin Bahadır, sosyal medyada da fenomen oldu. Paylaşımlarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan başarılı DJ’in hayatı merak konusu. İşte eğlence dünyasının yeni yıldızı Şahin Bahadır hakkında merak edilenler...

Eğlence dünyasının yeni yıldızı DJ Şahin Bahadır kimdir?
DJ Şahin Bahadır

İlk single’ı “Kafa Buz” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Şahin Bahadır, yaklaşık 10 yıldır Samsun’daki çeşitli mekânlarda DJ’lik yapıyor. Şehrin eğlence dünyasında fark yaratan etkinlikler düzenleyen Bahadır, aynı zamanda patenti kendisine ait partilerle adından söz ettiriyor. Son olarak Türkiye’nin dört bir yanına yayılan “Uyudun mu?” adlı eğlence serisine imzasını atan ve sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesi olan Bahadır’ın kimliği, takipçileri tarafından merak ediliyor.

ÜNİVERSİTEYLE BİRLİKTE SAMSUN’A YERLEŞTİ

DJ Şahin Bahadır, 19 Şubat 1994 tarihinde Edirne’de dünyaya geldi. Sezer-Mustafa Bahadır çiftinin iki çocuğundan biri olan Bahadır’ın bir ablası var. İlkokul ve ortaokul eğitimini Edirne’de Yüksel Yeşil İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Şahin Bahadır, liseyi Edirne Anadolu Lisesi’nin Sayısal Bölümü’nde okudu. Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü kazanarak Samsun’a yerleşti. İyi derecede İngilizce bilen Bahadır’ın aynı zamanda eğitimini aldığı alanda yazdığı çok sayıda yayınlanmış makalesi bulunuyor.

EĞLENCE DÜNYASINA KONSEPT PARTİLERİYLE DAMGA VURDU

2012 yılında üniversite okumak için yerleştiği Samsun’dan okulu bitirdikten sonra da ayrılmayan Şahin Bahadır, bir süre önce Atakum ilçesinde Fabregas Cafe&Restoran adlı bir mekân açtı. Kurucu ortağı olduğu işletmenin her detayıyla bizzat ilgilenen Bahadır, başta “Uyudun mu” etkinliği olmak üzere çok sayıda konsept eğlenceyi hayata geçirdi. Şimdilerde yeni single’ları üzerinde çalışan Şahin Bahadır, çok yakında bu çalışmaları da müzikseverlerin beğenisine sunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...