Tgrt Haber
27 Ocak 2022 12:46 - Güncelleme : 17 Mart 2022 14:10

Ece Erken Kimdir?

Ece Erken'in hayatı gündemde yerini aldı, eşi Şafak Mahmutyazıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından, Ece Erken'in konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Ece Erken kimdir, kaç yaşında, nereli? Ece Erken'in eşi neden öldürüldü? İşte, detaylar...

Ece Erken Kimdir?
ece erken,şafak mahmutyazıcıoğlu,cinayet

Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece, İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Yedi el ateş edilen Mahmutyazıcıoğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi Ece Erken, ölüm haberi ile sarsıldı ve yaşanan acı olayın perde arkası araştırılmaya başladı. Ece Erken olaydan sonra henüz bir açıklama yapmadı fakat annesine, "ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım" dediği öğrenildi. Olayın doğruluğuna inanmak istemeyen Ece Erken'in yaşadığı acı olay, sevenlerini de üzdü. Başta Beşiktaş Kulübü olmak üzere birçok ünlü isim taziye mesajı ileterek başsağlığı diledi. Olaydan sonra ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'in hayatı araştırılamaya başladı. Ece Erken'in yaşı, nereli olduğu, yer aldığı projeler ve merak edilen detaylar haberimizde...

Ece Erken Kimdir?

ECE ERKEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978’de Çorlu’da dünyaya gelmiştir. 2022 yılı itibari ile 44 yaşında olan Ece Erken, sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başlamış; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te kariyerine devam ettikten sonra İstanbul'a gelerek Kral TV'de kariyerine devam etmiştir. Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştıktan sonra Star Tv’de televizyonculuğa adım atan Erken, farklı televizyon kanallarında Mavi Şeker, Enbeyaz Geceler, Hayata Gülerken, Tatlım Benim programların sunuculuğunu üstlenmiştir.

Ece Erken Kimdir?

İlk olarak 2000 yılında “Nilgün” dizisinde başrol oynayan Ece Erken, ardından dönemin popüler dizisi “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünü canlandırmıştır. Kariyerine sunduğu ve konuk olduğu programlarla devam eden Ece Erken, uzun süredir setlerde yer almamaktadır. 

ÖZEL YAŞAMI

1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan'la evlenen Ece Erken, 2009 yılında boşanmış; 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlenmiştir. Bu evliliğinden 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu olan Erken, 22 Ekim 2015 tarihinde boşanmıştır. 

Aradan geçen yılların ardından, Ece Erken uzun süredir birlikte olduğu Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 28 Haziran 2021 tarihinde dünyaevine girdiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

"Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" 

ECE ERKEN'İN YER ALDIĞI PROJELER

  • Mavi şeker (2009)
  • Lise Defteri (Nil Uslu, TV Dizisi, 2003)
  • Kuzenlerim 2. Sezon (TV Dizisi, Şenis, 2003)
  • Aşk ve Gurur (2002)
  • Aşkına Eşkıya (Konuk Oyuncu, 10. Bölüm, TV Dizisi, 2001)
  • Nilgün (Nilgün Bayır, TV Dizisi, 1999)

Ece Erken Kimdir?

ECE ERKEN'İN EŞİ ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Yedi ay önce nikah masasına oturan Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu çiftinden acı haber geldi, sevenleri derin üzüntü yaşadı. İki kız babası Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun ölümü, birçok ünlü ismi ve spor camiasını sarsarak, büyük bir hüzne boğdu.  Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun öldürülmesi üzerine, birçok kişi, Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm nedenini araştırmaya başladı. Dün gece, Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, saldırı sonrası hastaneye kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaya ilişkin detaylar ve cinayetin perde arkası araştırılamaya devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...