Tgrt Haber
09 Ocak 2022 20:36

Emirhan İlkhan kimdir? Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan Kaç Yaşında ve Nereli?

Alman devi Borussia Dortmund'un radarında olduğu iddia edilen genç yıldız oyuncu Peki Emirhan İlkhan kimdir, mevkisi ne ve kaç yaşında? Beşiktaş'ın genç yıldız oyuncusu Emirhan İlkhan hangi takımlarda oynadı ve nereli? sorularının cevapları haberimizde.

Emirhan İlkhan kimdir? Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan Kaç Yaşında ve Nereli?
emirhan ilkhan kimdir,emirhan ilkhan,beşiktaş emirhan,beşiktaş emirhan ilkhan,emirhan kimdir,beşiktaş

Alman devi Borussia Dortmund'un radarında olduğu iddia edilen genç yıldız oyuncu Emirhan İlkkan'ın kariyeri de başta Beşiktaş taraftarı olmak üzere bütün futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Emirhan İlkhan kimdir, mevkisi ne ve kaç yaşında? Beşiktaş'ın genç yıldız oyuncusu Emirhan İlkhan hangi takımlarda oynadı ve nereli? sorularının cevapları haberimizde. Süper Kupa finalinin ikinci yarısında oyuna giren Emirhan İlkhan ve göstermiş olduğu performansla bütün dikkatleri üzerine çekmişti.

EMİRHAN İLKHAN ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA İLK 11'DE

Bugün Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de başlayan Emirhan ve Süper Lig kariyerindeki ilk isabetli şutunda Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla öne geçirmeyi başardı.  Beşiktaş genç oyunculara bir yenisi daha eklendi. Kara Kartal'ın yeni genç ismi Emirhan İlkhan oldu. Emirhan İlkkan'ın kariyeri de başta Beşiktaş taraftarı olmak üzere bütün futbolseverler tarafından merak ediliyor. İlk profesyonel maçını Katar'da oynanan Süper Kupa’da ikinci yarıda yaşayan 17 yaşındaki oyuncu, ortaya koymuş olduğu performansla büyük bir beğeni almıştı. Beşiktaş Antalyaspor maçının 80. dakikasında Kenan Karaman’ın yerine oyuna dahil olan Emirhan, sağ kanatta takımının hücumlarını daha da hareketlendiren isimlerin başında geldi. Beşiktaş çalıştırıcısı Önder Karaveli'nin övgü ile bahsettiği isim Emirhan İlkkan Borussia Dortmund'un radarında olduğu iddia ediliyor. Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve kariyeri başta Beşiktaşlılar olmak üzere futbolseverler tarafından merak konusu olan Emirhan ile ilgili detaylar haberimizde.

Emirhan İlkhan kimdir? Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan Kaç Yaşında ve Nereli?

EMİRHAN İLKHAN KİMDİR?

Emirhan İlhan, İstanbul doğumludur. 2013'te Florya 1923 Spor'da futbola başlayan Emirhan, 2014'te Beşiktaş altyapı hocalarının dikkatini ve Siyah Beyazlı ekibe transfer oldu. Alt yaş gruplarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Emirhan'ın asıl mevkisi merkez orta saha. 17 yaşındaki oyuncu, Antalyaspor'a karşı mecburi olarak sağ kanatta görev alsa da performansıyla herkesin takdirini kazandı.

EMİRHAN İLKHAN KAÇ YAŞINDA?

Emirhan İlhan, 1 Haziran 2004'te İstanbul'da dünyaya geldi. U16 ve U18 Milli Takımı formaları giyen Emirhan Kara Kartal ile Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ocak 2021 yılında profesyonelliğe adım atan 17 yaşındaki genç yetenek, ''8 yaşımda seçmeler için tesislere adım attığımdaki heyecanımı tarif edemem. Bugün de aynı heyecanla futbol hayatımın en önemli adımını atıyorum. Artık Beşiktaşımızın profesyonel futbolcusuyum. Bu forma için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş hayattır, hayatta Beşiktaş'' ifadelerini kullanmıştı.

Emirhan İlkhan kimdir? Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan Kaç Yaşında ve Nereli?

Sezon başında ise UEFA Gençlik Ligi'nde Alman devi Borussia Dortmund'a karşı oynadığı futbolla Almanlar'ı mest eden Emirhan, Dortmund'un scoutlarıyla takip ettirdiği isimlerin en başında geldi. Güncel piyasa değeri 100 bin Euro olan Emirhan, 1.75 boyunda ve forma numarası Beşiktaş'taki forma numarası 65'tir.

Emirhan İlkhan kimdir? Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan Kaç Yaşında ve Nereli?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...