Tgrt Haber
22 Haziran 2018 10:45 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Engin Özkoç kimdir?

Engin Özkoç kimdir? Engin Özkoç kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Engin Özkoç kimdir?
Engin Özkoç, Engin Özkoç kimdir, Engin Özkoç hakkında,2018 genel seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Cumhuriyet Halk Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Engin Özkoç 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Sakarya Bölgesi,1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

5 Şubat 1962'de Sakarya Kayalar Memduhiye köyünde doğdu. Baba adı Ziyaettin, anne adı Gülser'dir. İş Adamı; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Siyasete CHP Gençlik Kollarında başladı. Sakarya'da Belediye Başkan Yardımcılığı ve 4 dönem Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundu. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 24. Dönemde Sakarya Milletvekili seçildi. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği yaptı. CHP TBMM Grup Yönetiminde yer aldı. CHP Genel Başkan Başdanışmanı, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Sözcüsüdür.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...