Tgrt Haber
23 Aralık 2021 15:54

Faruk Tınaz kimdir, kaç yaşında? Ünlü ses sanatçısı Faruk Tınaz neden öldü?

Ünlü ses sanatçısı Faruk Tınaz bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki Faruk Tınaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Faruk Tınaz neden öldü?

Faruk Tınaz kimdir, kaç yaşında? Ünlü ses sanatçısı Faruk Tınaz neden öldü?
faruk tınaz,,ses saantçısı,

Ünlü şarkıcı Faruk Tınaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aynı zamanda Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyesi olan Faruk Tınaz  vefat haberini Türkiye Jokey Kulübü duyurdu. İşte Faruk Tınaz hakkında bilmeniz gerekenler. 

FARUK TINAZ KİMDİR? 

Faruk Tınaz , 6 Haziran 1956 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Mustafa Erses, Ümit Tokcan ve Nevzat Sümer gibi önemli isimlerden müzik dersi alan Faruk Tınaz  1980 yılında TRT'nin Radyo Özel Eğlence sınavını kazanarak TRT'de çalışmaya başladı. Ankara'da başladığı sahne hayatına İstanbul'da devam etti.1973'te Kamil Sönmez ve Osman Yağmurdereli ile Şişli'de tek odalı bir evde yaşamaya başladı. Daha sonra aralarına Asım Ekren katıldı. 2010 yılında Yeniköy'deki villasında darp edilmesiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda İbo Show’a katılarak şarkılar söyleyen Faruk Tınaz  Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyesiydi. İşte 65 yaşındaki ünlü şarkıcı Faruk Tınaz  eserleri: 

  • Göz Göze - 1988
  • Şansım Açıldı - 1989
  • Ömrümü Çalan Yıllar -1991
  • Kal Benimle - 1994
  • Kalbimin Kadını - 1998
  • Dinlenesi Şarkılar -2007
  • Yunus Gibi - 2012

Faruk Tınaz Canan Tınaz ile evlidir. Faruk Tınaz kimdir, kaç yaşında? Ünlü ses sanatçısı Faruk Tınaz neden öldü?

FARUK TINAZ NEDEN ÖLDÜ? 

Faruk Tınaz  vefat haberinin duyurulmasının ardından ''Faruk Tınaz  neden öldü?'' sorusu gündeme geldi. Acı haber Türkiye Jokey Kulübü tarafından "Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Tınaz’ı kaybettik. Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Tınaz’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz." mesajıyla duyuruldu. Faruk Tınaz  bir süredir hastanede tedavi görüyordu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...