Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2021 08:48

Friends'in Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti

Friends dizisinde arkadaş grubunun günlerini geçirdiği Central Perk kafesinin müdürü olan Gunther rolündeki James Michael Tyler, 59 yaşında hayatını kaybetti.

Friends'in Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti
Friends,Friends dizisi,James Michael Tyler

Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesi bulunan Friends dizisi hayranlarını üzen bir haber geldi. 1994-2004 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide Gunther karakterini canlandıran James Michael Tyler kansere karşı verdiği mücadelede yenik düştü.2021 Temmuz'da NBC'ye yaptığı açıklamalarda Tyler, 4. evre prostat kanseri olduğunu açıklamış ve kendisine tanının 2018'de konulduğunu bildirmişti. 

"ONUNLA BİR KERE TANIŞSAYDINIZ ÖMÜR BOYU DOST KAZANIRDINIZ"

 

Ailesi yaptığı açıklamada, "Dünya onu Gunther olarak biliyor. Ancak Michael, onu tanıyanlar tarafından bir aktör, müzisyen, kanser farkındalığı mücadelecisi ve sevgi dolu bir eş olarak bilinir. Michael canlı müziği ve Clemson Tigers'ı desteklemeyi sever, sıklıkla kendini eğlenceli ve önceden planlanmamış durumlarda bulurdu. Onunlar bir kere tanıştıysanız ömürlük bir dost kazanırdınız" ifadelerini kullandı.

OYUNCU ARKADAŞLARINDAN VEDA MESAJI

Friends'in Rachel'ı Jennifer Aniston, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, "Friends sen olmadan aynı olmazdı. Diziye ve hayatımıza getirdiğin tüm gülümsemeler için teşekkür ederim. Özleneceksin" yazdı.  Dizinin yıldızlarından Courteney Cox da, "Her gün odaya getirdiğin ve setteki herkese gösterdiğin minnettarlıkla seni tanıdığım için duyduğum minnettarlığın boyutu aynı" ifadeleriyle rol arkadaşına veda etti.  Mayıs ayında Tyler, 'Friends: The Reunion'a sağlık sorunları nedeniyle Zoom aracılığıyla katılmış, sette olamamıştı. 

Friends'in Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...