Tgrt Haber
21 Mart 2022 15:30 - Güncelleme : 21 Mart 2022 15:39

Girişimci iş adamı Umut Önder Altıntaş kimdir?

Altıntaş Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Umut Önder Altıntaş; lojistik, ticaret, gıda, yazılım, iletişim, sigorta, gayrimenkul ve inşaat gibi farklı alanlarda yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekti. Pandemi döneminde de faaliyetlerine devam eden başarılı iş adamının kimliği merak konusu oldu.

Girişimci iş adamı Umut Önder Altıntaş kimdir?

Türkiye’nin önde gelen iş adamları arasında yer alan Umut Önder Altıntaş’ın kim olduğu merak ediliyor. İşte Ankaralı girişimci hakkındaki detaylar... 

Altıntaş Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Umut Önder Altıntaş, aynı zamanda Ankara Yurtiçi Lojistik Üssü Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi, TÜGİAD (Türkiye Genç İş Adamları Derneği) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜGİAD Ankara Denetleme Kurulu Başkanı, OSİAD (Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) üyesidir.

Evli ve üç kız çocuğu babası olan Umut Önder Altıntaş, 3 Ekim 1977 tarihinde Sevgi-Uğur Altıntaş çiftinin üç çocuğundan en büyüğü olarak Ankara-Güdül’de dünyaya geldi. İki kız kardeşi bulunan Altıntaş, Aydınlıkevler’de büyüdü. 13 Ekim İlköğretim Okulu, Bahçelievler Ortaokulu ve Cumhuriyet Lisesi’nde eğitim aldı.

Girişimci iş adamı Umut Önder Altıntaş kimdir?

12 BURGER KING BAYİLİĞİ VAR

Umut Önder Altıntaş, henüz çocuk yaştayken babası iş adamı Uğur Altıntaş’ın himayesinde iş tecrübesi kazanmaya başladı. Uğur Altıntaş’ın tüm deneyim ve bilgi birikimini aktardığı Umut Önder Altıntaş, yer aldığı bütün sektörlerde başarı çıtasını yükselterek kariyerine ivme kattı. 

Altıntaş, profesyonel iş dünyasına 2004 yılında kurduğu Deda Gayrimenkul A.Ş. ile adım attı. Farklı sektörlerde faaliyet göstermek isteyen başarılı iş insanı, daha sonra diğer firmaları Yetkin A.Ş., Bedirler A.Ş., Elişi Hobby Market A.Ş., Sigorta Digi A.Ş., MSU A.Ş., Kings A.Ş., FVB A.Ş., Simu A.Ş., Altan A.Ş., ENA A.Ş., Köşe İvedik A.Ş., Etkin Ticaret Danışmanlık A.Ş., Bursoft Fast Food Gıda Tic. A.Ş., Alko Fast Food A.Ş., BD Fast Food Gıda A.Ş. ve Gastrotech Kafe Restoran Fast Food Gıda’yı kurdu, Ankara Yurtiçi Lojistik A.Ş.’nin de kurucu ortağı oldu.

12 Burger King ve 1 Popeyes bayiliği bulunan Umut Önder Altıntaş, 2020 yılında holdingleşme kararı alarak tüm markalarını Altıntaş Holding çatısı altında topladı. Holdingin iştirakleri arasında Türkiye’nin yeni teknoloji yüzü Cerebrum Technologies de yer alıyor. 

EN BAŞARILI İŞ ADAMI ÖDÜLÜ

Başarılı iş adamı, firma bünyesinde lojistik, ticaret, gıda, yazılım, iletişim, sigorta, gayrimenkul ve inşaat alanlarındaki yatırım ve faaliyetlerine devam ediyor. 
Umut Önder Altıntaş, iş dünyasına olan destek ve katkıları nedeniyle TÜGİAD (Türkiye Genç İşadamları Derneği), ANGİAD (Ankara Genç İş Adamları Derneği), TÜGİK (Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu) ve TÜSİAV (Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı) tarafından plaketle ödüllendirildi. 

2020’de Ankara’nın Markaları Zirvesi’nde “Marka Ödülü” alan iş adamı, aynı yıl Yılın En’leri Zirvesi Ödül Töreni’nde de “Yılın Başarılı İş Adamı Ödülü”ne layık görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...