Tgrt Haber
30 Aralık 2021 16:28

Gökçe Bahadır kimdir? Gökçe Bahadır kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Bu yıl O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel Bölümü’nün konukları belli oldu. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının konuklarından biri Gökçe Bahadır oldu. Şimdilerde Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra rolünü oynayan Gökçe Bahadır, oyunculuğuyla en çok beğenilen sanatçılardan biri. Rol aldığı projelerde büyük ses getirmeyi başaran Gökçe Bahadır kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel Bölümü konukları arasında yer alan Gökçe Bahadır’a dair tüm merak edilenler…

Gökçe Bahadır kimdir? Gökçe Bahadır kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
gökçe bahadır,o ses türkiye,o ses türkiye yılbaşı özel

Dijital platform Netflix Türkiye için özel olarak çekilen ve büyük ses getiren Kulüp dizisinde oynadığı karakterle kendine hayran bırakan Gökçe Bahadır büyük alkış topladı. Yer aldığı projelerde adından söz ettiren güzel oyuncu O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel Bölümü’nün bu seneki konuklarından birisi oldu. Yılbaşı gecesi en çok izlenen programlardan olan ve öncesinde konuklarının kim olduğu günlerce merak edilen yarışmada Gökçe Bahadır’ın hangi şarkıyı söyleyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. Beğenilen oyuncu Gökçe Bahadır kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Gökçe Bahadır merak edilen isimlerden biri oldu. The Split dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda yer alıyor. Ünlü isim Azra karakterine hayat verecek. Peki, Gökçe Bahadır kimdir, kaç yaşında?


Gökçe Bahadır kimdir? Gökçe Bahadır kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Yer aldığı projelerde büyük ses getirmeyi başaran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu.

Gökçe Bahadır akademik kariyerine radyo televizyon alanında eğitim aldıktan sonra başladı. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

Oyunculuk kariyerine çok erken yıllarda başlayan başarılı oyuncu 2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. İlk devamlı dizi oyunculuğuna Hayat Bilgisi’yle başladı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

Gökçe Bahadır kimdir? Gökçe Bahadır kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

 

Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. Gökçe Bahadır’ın asıl ününü artırması yayınlandığı döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisi oldu. Yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizi olan Yaprak Dökümü’nde oyunculuğuyla kendine hayran bırakan Gökçe Bahadır, dizide “Leyla” karakterini canlandırmıştır. “Kayıp Şehir” dizisinde başrol oyuncusudur.

Gökçe Bahadır’ın hobileri arasında dans etmek, şarkı söylemek, kitap okumak, Film seyretmek, müzik dinlemek var. 2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadı.

Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. Ali Sunal’la yaptığı evlilik uzun soluklu olmadı. Gökçe Bahadır, 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.

2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterine hayat verdi. Bu dizi konusuyla adeta yabancı dizilere taş çıkaracak nitelikteydi. Dizideki rolüyle izleyenleri ekrana kilitleyen güzel oyuncu kariyerinin zirvelerine koşar adım tırmanmaya devam etti.

The Split dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda yer alıyor. Ünlü isim Azra karakterinde oynuyor. En son olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterini oynayan Gökçe bahadır onun öncesinde Dijital Platformu olan Netflix’te Kulüp dizisinde adeta herkesi kendine hayran bıraktı.

Gökçe Bahadır kimdir? Gökçe Bahadır kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

GÖKÇE BAHADIR’IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2021 -   Evlilik Hakkında Her Şey  (Azra Güneş)  

2021- Kulüp (Matilda) (Netflix) 

2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Oya)(TV Dizisi)

2017 – Adı Efsane (Bahar) (TV Dizisi)

2017 – Aşk Uykusu (Yonca) (Sinema filmi)

2015 – Hatırla Gönül (Gönül) (TV Dizisi)

2014 – Bana Masal Anlatma (Neriman) (Sinema filmi)

2013 – Aramızda Kalsın (Yadigar Yıldız) (TV Dizisi)

2012 – Kayıp Şehir (Aysel) (TV Dizisi)

2011 – Dedemin İnsanları (Sinema filmi)

2011 – Sensiz Olmaz (Begüm) (TV Dizisi)

2006-2010 – Yaprak Dökümü (Leyla) (TV Dizisi)

2009 – Hırçın Kız Kadife (Kadife) (Sinema filmi)

2004 – Yol Palas Cinayeti

2004 – Hayat Bilgisi (Törpü Yeliz) (TV Dizisi)

2003 – Mühürlü Güller (TV Dizisi)

2002 – Beşik Kertmesi (TV Dizisi)

2001 – Tatlı Hayat (TV Dizisi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...