Tgrt Haber
11 Kasım 2021 10:17

Hakan Ural kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne? Hakan Ural'a ne oldu?

"Hakan Ural kimdir? Hakan Ural'a ne oldu, hastalığı ne?" sorularının cevabı sorgulanmaya devam ediyor! Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu televizyon programına günlerdir katılamayan Hakan Ural, hastalığı ile gündeme geldikten sonra, sevenleri Hakan Ural'ın hastalığını, son durumunu her geçen gün daha da merak etmeye başladı. "Hakan Ural öldü" söylentileriyle daha da konuşulan olayın detayları, Hakan Ural'ın son durumu, hastalığı ve hayatı haberimizde...

Hakan Ural kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne? Hakan Ural'a ne oldu?
hakan ural,koronavirüs,neler oluyor hayatta,hakan ural öldü mü

53 yaşıdaki Hakan Ural'ın hastalığı ve son durumu merak edilenler arasında yer alıyor. Sevenleri tarafından merak edilen Hakan Ural, günlerdir, sunduğu televizyon programında yer almadığı için merak edilmeye devam ediyor. Peki, Hakan Ural'ın hastalığı ne? Hakan Ural'ın sağlık durumu ve hayatı haber detaylarında!

HAKAN URAL KİMDİR?

10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Ural'ın  babası ünlü şarkıcı Selçuk Ural'dır. Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural, hiç evlilik yapmamış ve Hakan Ural 16 yaşına gelene dek çocuğu olduğunu reddetmiştir. Ancak 17 yaşına geldiğinde babasının velayetine geçebilen Ural; Fındıkzade'de anneannesinin evinde büyütülmüştür.

Çocukluğunda ayakkabı boyayan, elektrikçide çalışan ve su satan Hakan Ural,16 yaşında mankenlik yapmaya başlamıştır. Mankenlik yapmasıyla birlikte, Yeşilçam'dan üst üste teklifler almaya başlayan Ural, eğitim sebebiyle Amerika'ya gitmiştir. 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile tanınan Hakan Ural, 1987 yılında Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynamıştır.

1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hakan Ural, 3713 sayılı Şartlı Tahliye Yasası'ndan yararlanarak cezasının 5/2'sini aldıktan sonra tahliye edilmiştir.  Acemi eğitimini Hatay'da yapan Ural, kalan aylarını da Van'da asker olarak geçirmiştir. 1988 yılında Sibel Can ile evlenen Hakan Ural, genç yaşta baba olmuştur. Sibel Can ile evliliğinden Melisa ve Engincan adında iki çocuğu bulunmaktadır. Ural, Sibel Can ile evliliği süresince emlakçılık yapmıştır ve 1999 yılında ayrılmışlardır. Ardından, Saray Halı'nın sahibinin torunu Ezgi Can ile 2005 yılında evlenen Ural'ın, Gisella adında bir kızı daha bulunmaktadır. 

2008 yılında başrollerinde Kadir İnanır'ın oynadığı "İpsiz Recep", 2009 yılında "Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi" adlı sinema filminde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli ile birlikte oynayan Hakan Ural, 2012 yılında "Araf Zamanı" adlı dizide, Saruhan Hünel, Selin Ortaçlı, Sermin Hürmeriç, Kürşat Başar, Burak Sergen ile beraber rol almış; 2010 yılında Metro grubunun sahibi olan Galip Öztürk'e ait otellerin genel koordinatörlüğünü üstlenmiştir.

2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı: K.O.Z. filminde oynayan Ural, 2016 yılında Gürkan Uygun ve Ayça Varlıer'in olduğu "Kehribar" dizisinde Oğuz Doğu karakterini canlandırmıştır. "Neler Oluyor Hayatta" adlı programı Nur Tuğba Algül ile birlikte sunan Ural'ın ne zaman programa döneceği ise merak edilenler arasında...

HAKAN URAL'IN HASTALIĞI NEDİR?

Günlerdir sunduğu televizyon programına hastalığı sebebiyle katılamayan Hakan Ural, koronavirüs sebebiyle tedavi görmeye devam ediyor.

Hakan Ural kimdir, kaç yaşında, hastalığı ne? Hakan Ural'a ne oldu?

HAKAN URAL'IN SAĞLIK DURUMUNDA SON DURUM NEDİR?

Hakan Ural'ın son durumuna dair son dakika açıklamaları, iş arkadaşı Nur Tuğba Namlı'dan geldi ve sosyal medyadaki bilgi kirliliği netleşti. Nur Tuğba Namlı:

"Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere
lütfen itibar etmeyin" dedi ve şu sözleri ekledi:

 "Hakan Ural'ın sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de, her gün 'hayır böyle değil, şöyle' desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef."

HAKAN URAL TELEVİZYON PROGRAMINA NE ZAMAN DÖNECEK?

Hakan Ural, koronavirüs tedavisinin tamamlanmasının ardından eski sağlığına kavuşmasıyla birlikte programa geri dönecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...