Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2021 16:10

Halil Umut Meler kimdir? Galatasaray Fenerbahçe derbisi hakemi Halil Umut Meler hayatı

Galatasaray Fenerbahçe derbisi hakemi belli oldu. Süper Lig 13.haftasından yapılacak dev derbi için nefesler tutuldu. Halil Umut Meler kimdir, kaç yaşında? Galatasaray Fenerbahçe maçı hakemi Halil Umut Meler hayatı.

Halil Umut Meler kimdir? Galatasaray Fenerbahçe derbisi hakemi Halil Umut Meler hayatı
fenerbahçe,galatasaray,süper lig,futbol,maç

Süper Lig 13. haftasında yapılacak Galatasaray Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Fenerbahçe Galatasaray maçı 21 Kasım Pazar günü NEF Stadyumu’nda gerçekleşecek. Dev derbinin hakemi Halil Umut Meler oldu. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olacak. 

HALİL UMUT MELER KİMDİR? 

Halil Umut Meler 1 Ağustos 1986 tarihinde İzmir’de doğdu. Halil Umut Meler 2017 yılından bu yana FIFA kokartı takıyor. Başarılı hakem Umut Meler ilk Süper Lig maçına 18 Eylül 2015'te İstanbul Başakşehir Akhisarspor maçı ile çıktı. Halil Umut Meler 29 Haziran 2017 yılında UEFA Avrupa Ligi FK Vojvodina-MFK Ruzomberok maçı ile ilk Avrupa maçını yönetmiş oldu. Bu maçta Eker 4 kez sarı karta başvurdu. Halil Umut Meler, 2018'de 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası finali, 2. Lig Playoff finali ve 2019'da TFF Süper Kupa maçlarında düdük çaldı.

35 yaşındaki başarılı hakem Halil Umut Meler evli ve bir çocuk babasıdır. 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’in nefes kesen mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Milli aranın ardında Süper Lig’e kritik bir derbiyle çıkacak olan Galatasaray Fenerbahçe hazırlıklarına devam ediyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı 21 Kasım Pazar günü NEF Stadyumu’nda gerçekleşecek. FIFA 2022 Dünya Kupası Elemeleri nedeniyle Süper Lig milli araya girmişti. Milli takım kamplarında bulunan futbolcular, antrenmana katılmadı.

Arda Turan ve Sacha Boey, sakatlıkları nedeniyle Galatasaray Fenerbahçe derbisinde forma giymeyecek. Fenerbahçe'de ise Gustavo, Altay Bayındır ve Enner Valencia derbide yer almayacak. 

Halil Umut Meler kimdir? Galatasaray Fenerbahçe derbisi hakemi Halil Umut Meler hayatı

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Fenerbahçe maçını ekran başında takip etmek isteyen taraftarlar derbinin kanal bilgisi hakkında araştırma yapıyor. 21 Kasım 19.00’da oynanacak Galatasaray Fenerbahçe maçı Bein Sports ekranlarından canlı olarak takip edilecek. Her iki takımda hazırlıklarına devam ederken sahada etkili bir performans sergileyerek milli aradan Süper Lig’e moralli dönmek istiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...