Tgrt Haber
05 Haziran 2015 22:45

Hasan Yılmaz kimdir?

Hasan Yılmaz kimdir? Hasan Yılmaz kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Hasan Yılmaz  kimdir?
Hasan Yılmaz , Hasan Yılmaz kimdir, Hasan Yılmaz hakkında,2015 genel seçimleri, MHP 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, MHP 25. dönem milletvekili adayı

1964 yılında Giresun'da doğdu. Kayseri Erciyes Üniversite Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında Ülkü Ocakları'nda görev aldı. Aynı üniversitede Anatomi Bölümü'nde iki yıl araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1993-1997 yılları arasında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestizi Reanimasyon Araştırma Görevlisi uzmanlık eğitimi aldı. 1997 yılında aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yapmaya başladı. 1999 yılında ise Giresun Devlet Hastanesi'nde Anestizi Reanimasyon Uzmanı olarak göreve başladı. 2008 yılında Giresun'da kurduğu özel bir hastanede göreve başladı. 2009 yılında MHP'den Giresun Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. İki dönem Tabip Odası Genel sekreterliğini yürüten Yılmaz, bir dönem Giresunspor'da yöneticilik yaptı.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...