Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:22 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Hatice Merve Tatar kimdir?

Hatice Merve Tatar kimdir? Hatice Merve Tatar kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Hatice Merve Tatar kimdir?
Hatice Merve Tatar, Hatice Merve Tatar kimdir, Hatice Merve Tatar hakkında,2018 genel seçimleri, Adalet ve Kalkınma Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Adalet ve Kalkınma Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Hatice Merve Tatar 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Gaziantep Bölgesi,12'nci sıradan millet vekili adayıdır.

30 haziran 1997 tarihinde Gaziantep’te doğdu. Üç çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olan Tatar’ın babası esnaf, annesi ev hanımı. Ailesiyle Gaziantep’te yaşayan Tatar, halen Hasan Kalyoncu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde lisans eğitimini sürdürüyor. 2016 yılında AK Parti Gaziantep Üniak Hanım Komisyonu Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Başkanlığı yapan Tatar, aktif siyaset hayatına 2017 yılında AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı. Bu süreçte AK Parti Gaziantep Üniak Hanım Komisyonu Hasan Kalyoncu Üniversitesi Başkanlığı görevini yürüten Tatar, 24 Şubat 2018 tarihinde yapılan AK Parti Gaziantep 6. Olağan İl Kongresinde partinin il yönetim kuruluna seçildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...