Tgrt Haber
26 Kasım 2021 16:13

Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında? Temizlik Hastası Kadir Ezildi'nin hayatı...

"Temizlik Hastası Kadir, Temizlik Profesörü Kadir" olarak bilinen Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında? soruları gündemde. Dijital bir platformda programa katılan ve yaptığı açıklamalarla izleyenleri etkileyen Kadir Ezildi, özel hayatına dair anlattıklarıyla da duygulandırdı. İlk olarak sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen haline gelen Ezildi, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak ekranların sevilen yüzlerinden biri oldu. Temizlik konusundaki takıntısıyla bilinen Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, neden ağladı? Haberimizde...

Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında? Temizlik Hastası Kadir Ezildi'nin hayatı...
kadir ezildi,temizlik,temizlik hastası,kadir ezildi kimdir,exxen,katarsis

Bir televizyon kanalında yayınlanan yarışmada "temizlik profesörü" olarak ünlenen ve kalpleri kazanan Kadir Ezildi, sonrasında hem sosyal medyada hem de farklı televizyon programlarında yer alarak sık sık gündeme geldi. Temizlik konusundaki takıntısıyla unutulmaz isimlerden biri olan Kadir Ezildi, temizliğin güç gerektiren bir erkek işi olduğunu savunarak saatlerce temizlik yaptığını anlattığı açıklamasıyla da oldukça konuşuldu. Peki, Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında? Kadir Ezildi neden ağladı, babası ile neden görüşmüyor? Haberimizde...

Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında? Temizlik Hastası Kadir Ezildi'nin hayatı...

"TEMİZLİK HASTASI" OLARAK BİLİNEN KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 Konya'da doğdu. Anne tarafı Bayburt, baba tarafı Konyalı olan Kadir Ezildi, temizlik konusundaki takıntısı ile tanındı. Bu takıntının anne ve babasının ayrılmasından sonra başladığını söyleyen Kadir Ezildi, ilk olarak sosyal medya hesabında paylaştığı videolarla tanındı ve katıldığı televizyon programı sayesinde geniş kitlelere ulaştı. Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışıyordu. Temizlik takıntısının yanı sıra düzen konusunda da hassas olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcayarak yaşamını sürdürüyor; İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor.

Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında? Temizlik Hastası Kadir Ezildi'nin hayatı...

KADİR EZİLDİ VE TEMİZLİK HASSASİYETİ!

Market alışverişi sırasında temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman geçtiğini ifade eden Kadir Ezildi, tüm ürünleri yakından inceleyerek evin bütün temizliğini kendisi yapıyor. Yere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıracak derecede takıntılı bir temizlik hastası olduğunu söyleyen Ezildi, çamaşır suyu için “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum” diyor. Eve gelen misafirlerden ilk olarak banyoya gitmelerini rica eden Ezildi, misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istiyor. Kadir Ezildi'nin annesi ise, oğlunun bu takıntısı sebebiyle, Ezildi'nin evlenecek birini bulmakta zorlanacağını düşünüyor. 

Kadir Ezildi kimdir, kaç yaşında? Temizlik Hastası Kadir Ezildi'nin hayatı...

 

KADİR EZİLDİ'NİN BABASI HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA

Babasıyla yıllardır görüşmediğini ve babasından yıllardır haber almadığını ifade eden Kadir Ezildi, babasıyla ilgili:

"Çok anlayışlı bir babam vardı. Asla geri kafalı değildi. Senin düşüncene saygı duyardı. Bazen bencillikleri vardı, yalan söylemeyeceğim ama çok da babama karşı kendimi beğendirmek zorunda hissetmiyordum. Babam erkek kardeşime çok düşkündü. Onun annesiydi o, babası değildi. Yani doğursa bu kadar sevemezdi.

Babamla çok sıkı fıkı bir ilişkim yoktu. Allah şahidim yukarıda, bir gün olsun kıskanmadım. Çünkü o ilgiyi seven biri değildim. Seven biri olsaydım onu kendime hırs ederdim ve bir şekilde onlara yapışırdım. Böyle bir ilgi benim çok hoşuma gitmiyor. İrite oluyorum, soğuma geliyor. Bir tek anneannem bana ilgi gösterdiğinde zoruma gitmez.

Babamı 14 yaşıma kadar gördüm. Annemle babam ayrıldıktan sonra çok fazla bir ilişkimiz olmadı. Zaten aynı evin içinde de çok sıkı fıkı olmadığım için benim için çok kopukluk olmadı ama kardeşim için çok zor oldu. Babasından ayrılışı, onun için çok büyük bir depresyon oldu. Şimdi diyeceksiniz; 'İnsan babasını nasıl bırakır?' Karşı tarafa yaşattığı şeyler, insanın hayatını elinden alıyorsa, bazı şeyleri götürüyorsa ve onlar bir daha geri gelemiyorsa, o insana karşı ister istemez duvar örüyorsunuz. Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum. Annem o kadar çok sinir krizi geçiriyordu ki, bazen kendisini kaybediyordu. Kendisine bir şey yapmasından korkuyorduk. Sırf annemiz kendisine bir şey yapmasın, evde yalnız kalmasın diye kardeşimle nöbetleşe parka giderdik. Bir çocuk neden nöbetleşe parka gider? Benden böyle birini affetmemi bekler misiniz?" açıklamalarında bulundu ve Exxen'de yayınlanan Katarsis programına bu sözleriyle damgasını vurdu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...