Tgrt Haber
06 Haziran 2015 00:25

Kenan Bıyık kimdir?

Kenan Bıyık kimdir? Kenan Bıyık kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Kenan Bıyık  kimdir?
Kenan Bıyık , Kenan Bıyık kimdir, Kenan Bıyık hakkında,2015 genel seçimleri, CHP 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, CHP 25. dönem milletvekili adayı

Kenan Bıyık, Rize Müftü Mahallesinde dünyaya geldi. Rize İstiklal İlkokulu, Trabzon Karma Ortaokulu ve Trabzon Lisesi’ni bitirdikten sonra KTÜ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Gazi Üniversitesinde Pedagoji eğitimi alan Bıyık, Trabzon’da Özel Yılmaz Dersanelerinin Kurucu Genel Müdürü oldu. Eğitim sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Kenan Bıyık, Özdebir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, TTSO Başkan yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkan Danışmanlığı görevinde de bulunan Kenan Bıyık, 1994 yılında Anavatan Partisinden Rize Belediye Başkan adayı oldu. 2009 yılında Anavatan Partisinden ikinci kez Rize Belediye Başkan adayı olan Bıyık, 2011 yılında CHP Rize Milletvekili adayı oldu. 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimde CHP’nin Rize Milletvekili 1. sıra adayı olan Kenan Bıyık, Almanca bilmektedir, evli ve iki çocuk babasıdır.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...