Tgrt Haber
04 Ekim 2021 12:27

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kimler?

Kuruluş Osman dizisi için nefesler tutuldu. Burak Özçivit Osman Bey karakteri ile ekranlara gelirken dizi de birçok tanıdık yüz yer alıyor. Tarihi dizi için geri sayım devam ederken ''Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman hangi gün yayınlanacak? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim?'' soruları gündeme geldi.

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kimler?
kuruluş osman,dizi,burak özçivit

Geçtiğimiz sezonun reyting rekortmenlerinden olan Kuruluş Osman dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çok sayıda yıldız ismi yer aldığı ATV sevilen dizisi Kuruluş Osman Mayıs ayında 2. sezon finalini gerçekleştirmişti. Kuruluş Osman 3. sezon hazırlıklarını tamamlanırken gözler dizinin tarihine çevrildi. İşte Kuruluş Osman 3.sezon detayları.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?  

Diriliş Ertuğrul dizisinin devam olarak gelen Kuruluş Osman dizisi 3.sezon hazırlıkları tamamlandı. İlk iki sezonu ile binlerce kişiyi ekran başına toplayan Kuruluş Osman dizisi 3.sezon tarihi belli oldu. Başrolünde Osman Bey karakteri ile Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman yeni sezon 6 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek. 

KURULUŞ OSMAN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK? 

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün yayınlanacağı tarih belli olurken Kuruluş Osman 3.sezon saat kaçta olacağı merak konusu oldu. Kuruluş Osman 3.sezon 6 Ekim saat 20.00'de ATV ekranlarına gelecek.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON FRAGMANI  

Kuruluş Osman 3.sezon fragmanı ile heyecanı artırırken 65.bölüm fragmanı da aksiyon sahneleri işe öne çıkıyor. ''Osman büyüyor. Birlik olmazsak yok olacağız'' cümlesiyle başlayan fragman Osman Bey karakterindeki Burak Özçivit aksiyon sahneleri ile devam ediyor. ''Kurtuluş, adalet sancağını açan Osman Bey’dedir'' cümlesiyle sonlanan fragman merak uyandırmaya devam ediyor. Kuruluş Osman 3.sezon 6 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de ATV ekranlarından yayınlanacak.  

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kimler?

KURULUŞ OSMAN 3.SEZON OYUNCULARI  

Kuruluş Osman 3.sezon fragmanının yanında afişe ile de gündeme geldi. Afişte Osman Bey yanında Malhun Hatun, Bala Hatun, Turgut Bey, İnegöl Tekfuru Nikola, Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses, Harmankaya Tekfuru’nun kardeşi Mari Kosses, Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris yer alıyor. Peki Kuruluş Osman oyuncuları kimdir? ATV tarafından yapılan açıklamaya göre Kuruluş Osman 3. sezon yeni oyuncuları: Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç. 

  • Osman Bey: Burak Özçivit 
  • Malhun Hatun: Yıldız Çağrı Atiksoy 
  • Bala Hatun: Özge Törer 
  • Nikola: Erkan Avcı 

KURULUŞ OSMAN 2.SEZON FİNALİ 

Kuruluş Osman 3.sezonu için sabırsızlananlar ''Kuruluş Osman 2.sezon finalinde ne oldu?'' sorusuyla hafızaları yenilemek istiyor. Buna göre Kuruluş Osman'ın 64. son bölümünde Osman Bey, Türkmen beylerinin desteğini arkasına alarak büyük savaşa hazırlanırken diğer yandan Malhun Hatun'dan gelen müjdeli haberle Osman Bey'in evladına kavuştu. Bir günde iki müjdeli haber alan Osman Bey'in yeni devlet kuracağını söylemesi ise sezon finalinin en önemlisi cümlesi oldu. 

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kimler?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...