Tgrt Haber
06 Ağustos 2021 17:30

Masterchef Tunahan kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Tunahan hikayesi

Masterchef Türkiye’de mücadele eden Tunahan Ak programdaki halleriyle dikkatleri üzerine çekti. Davranışları, şakaları ve yaptığı yemeklerle gündeme gelen Masterchef Tunahan akıllara ''Masterchef Tunahan kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Tunahan hikayesi nedir?'' sorularını getirdi.

Masterchef Tunahan kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Tunahan hikayesi
masterchef tunahan,masterchef türkiye

Yemek yarışması olan Masterchef Türkiye yarışmacısı Tunahan, sık sık eğlenceli halleriyle gündeme geliyor. Yarışmaya hayatında bir değişiklik olmasını istediği için katıldığını söyleyen Masterchef Tunahan, şeflerin ve halkın ilgisini çekti. Peki Masterchef Tunahan kimdir? Tunahan Masterchef Türkiye 2021 kadrosuna seçildi mi? Masterchef Tunahan’ın bilinmeyenleri nelerdir? İşte merak edilen Masterchef Tunahan biyografisi. 

MASTERCHEF TUNAHAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?  

Masterchef Türkiye yarışmasının eğlenceli karakteri Tunahan son günlerde gündemden düşmüyor. Kendine has tarzıyla dikkat çeken Masterchef Tunahan, 19 yaşında. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Masterchef Tunahan, aşçılık lisesi mezunu olduğunu söyledi. Hayatında bir değişiklik yapmak isteyen Tunahan, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Masterchef Tunahan, 1,5 yıldır çikolata imalathanesinde çalıştığını belirtti. Zaman zaman yarışmada duygulu anlar yaşayan Masterchef Tunahan, hayatının çok zor bir döneminden geçerken yarışmaya katıldığını ve Masterchef Türkiye yarışmasının iyi geleceğini düşündüğünü vurguladı.  

Masterchef Tunahan kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Tunahan hikayesi

MASTERCHEF TUNAHAN ELENDİ Mİ?  

Dün gerçekleşen Masterchef ana kadro belirleme yarışmasında mücadele eden Masterchef Tunahan, Barbunyalı profiterol yaparak şeflerin gözünü doldurdu. Masterchef Tunahan yaptığı yemek sayesinde Masterchef Türkiye ana kadrosuna seçildi. Fatma Polat, Milhan Erdem, Dilara Başaran ve İbrahim Cingözler’in ardından Tunahan Ak, Masterchef Türkiye ana kadrosuna seçildi. Neşeli halleriyle dikkat çeken Masterchef Tunahan, Bolu’da 4 yıl yatılı eğitim aldığı sırada büyük sıkıntılar çektiğini söyledi. Tunahan yaşı küçük olsa da Masterchef Türkiye için yeterli olduğunu Masterchef şampiyonu olacağına inandığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...