Tgrt Haber
22 Haziran 2018 10:44 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Mehmet Erdoğan kimdir?

Mehmet Erdoğan kimdir? Mehmet Erdoğan kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Mehmet Erdoğan kimdir?
Mehmet Erdoğan, Mehmet Erdoğan kimdir, Mehmet Erdoğan hakkında,2018 genel seçimleri, Milliyetçi Hareket Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Mehmet Erdoğan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Muğla Bölgesi,1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Mehmet Erdoğan 1964 yılında Muğla-Ortaca ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ortaca ilçesinde tamamladıktan sonra 1981 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandı ve 1985 yılında mezun oldu. Aynı yıl girdiği Kaymakamlık sınavını kazanarak 1986 yılında Edirne Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığında memuriyete başladı.1987 yılında yabancı dil eğitimi ve İngiliz idari sistemini yerinde görmek için bir yıl İngiltere'de bulundu.Mehmet Erdoğan daha sonra sırasıyla Amasya-Göynücek, Bitlis-Güroymak, Elazığ-Baskil Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra Artvin Vali Yardımcılığı ve Sarp sınır kapısı Mülki İdare Amirliği ve Kayseri-Pınarbaşı ve Ankara Kazan'da tekrar Kaymakamlık yaptı.2002 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri olarak atandı.2009 yılında İzmir Vali Yardımcısı ve Adnan Menderes Hava Limanı Mülki İdare Amiri olarak atandı.Mehmet Erdoğan evli ve iki çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...