Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2018 10:46 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Mehmet Gürel kimdir?

Mehmet Gürel kimdir? Mehmet Gürel kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Mehmet Gürel kimdir?
Mehmet Gürel, Mehmet Gürel kimdir, Mehmet Gürel hakkında,2018 genel seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Cumhuriyet Halk Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Mehmet Gürel 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Yalova Bölgesi,3'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1975 Yalova doğumlu olan Mehmet Gürel, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünü bitirdi. İstanbul Ticaret Üniversitesinde İşletme yüksek lisansını tamamladı. 2005-2014 yılları arasında YTSO Meclis Üyeliği ve YTSO Meclis Başkanlığı görevlerini yürüttü. Bir dönem CHP Yalova Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. 2014-2018 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi CHP meclis üyeliği yaptı. Katılım Mühendislik Ltd. Şti'de “Proje Geliştirme, Kentsel Dönüşüm ve Planlama” konularında mühendislik faaliyetlerini yürütüyor. evli ve bir kız çocuğu babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...