Tgrt Haber
11 Mart 2022 15:13 - Güncelleme : 14 Mart 2022 16:31

Melissa Bağcı Kimdir?

Beyaz TV’de yayınlanan “Akılda Kalsın” programıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Melissa Bağcı, kısa sürede ekranların en beğenilen haber spikerleri arasına girmeyi başardı.

Melissa Bağcı Kimdir?

Sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine ulaşan başarılı sunucunun haber stüdyosu dışındaki yaşamı da oldukça merak konusu oldu. İşte Bağcı hakkında merak edilenler...

Melissa Bağcı, 22 Ekim 1994 tarihinde ailesinin tek çocuğu olarak Ankara’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitiminin ardından, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ni kazandı. Ancak çocukluk yıllarından itibaren haber spikeri olma hayalleri kuran Bağcı, eğitimine Başkent Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde devam etti. Eğitimi sırasında TVNet ve TRT Spor kanallarında stajyer olarak çalışan Melissa Bağcı, televizyon dünyasına ilk adımını attı.     

İlk kamera önü deneyimi ‘Akılda Kalsın’ adlı programıyla adından sıkça söz ettiren Bağcı, kısa sürede iyi bir takipçi elde etmeyi başardı. Çok kısa sürede ekrana sağladığı uyumla dikkat çeken başarılı sunucu, yayın esnasındaki rahatlığıyla da yöneticilerine güven veriyor. 

Üniversiteden mezun olduktan sonra İngilizcesini ilerletmek ve kariyerine katma değer katabilmek için İngiltere’ye gidip 1 yıl dil eğitimi alan Melissa Bağcı, o dönem ‘BBC Türkçe’ servisinde de staj yaptı. İyi derecede İngilizce konuşabilen Bağcı, bu zaman diliminde tüm eğitimlerini tamamlamak üzere diksiyon eğitimi de almayı ihmal etmedi. Profesyonel kariyerine Beyaz TV’de başlayan spiker, ilk kamera önü deneyimini 2021 yılında “Akılda Kalsın” programıyla yaşadı ve halen bu programın da sunuculuğuna devam etmektedir. 

Sıklıkla programda siyasi gelişmeleri masaya yatıran Melissa Bağcı, yayında çeşitli siyasi isimleri ağırlayarak siyasetin nabzına ışık tutuyor. Kendi yorumlarıyla da uzmanlara yön vermeyi başaran genç sunucu kariyerine parlak bir giriş yapmayı başarmış durumda. 

Halen yayına devam eden “Akılda Kalsın” programıyla pazar günleri saat 12.00’de seyirci karşısına çıkan Melissa Bağcı, her hafta uzman konuklarıyla siyasi gelişmeleri tartışma masasına yatırıyor, gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendiriyor.

Bu yoğun temposuna rağmen spor tutkusundan da asla vazgeçmeyen Bağcı’nın, yelken ve yüzme branşlarında da lisansı var. Tüm yoğunluğuna rağmen sosyal hayatında da aktif olan ve birçok spor dalıyla ilgilinen Melissa Bağcı, öğrenmenin onun için asla sonu gelmeyecek bir tutku olduğunu ifade ediyor. 

İşaret dili eğitimi de alan Melissa Bağcı’nın en büyük tutkusu ise spor yapmak. Su sporlarına ilgi duyan Bağcı, yelken ve yüzme branşlarında lisanslı sporcu. Katıldığı yarışlarda Türkiye çapında birçok derece elde eden başarılı spiker, aynı zamanda bir gezgin. Dünyanın dört bir yanını gezip görmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven Melissa Bağcı, çevresinde hayvanseverliğiyle de tanınıyor. Bekar olan Bağcı, evini üç köpeğiyle paylaşıyor. Kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen başarılı spiker Melissa Bağcı, Beyaz TV’nin ve ekranların aranan sunucusu haline gelmeyi de çok kısa sürede başarmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...