Tgrt Haber
26 Ocak 2022 16:11 - Güncelleme : 17 Mart 2022 14:15

Merih Demiral Kimdir?

Başarılı futbolcu Merih Demiral, hakkında çıkan aşk iddiaları birlikte gündeme geldi. Atalanta'da forma giyen milli futbolcunun adı, Heidi Lushtaku ile anılması üzerine, futbolseverler Merih Demiral'ın hayatı, yaşını, boyunu ve oynadığı takımları sorgulamaya başladı. Peki, Merih Demiral kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, nereli? İşte, Merih Demiral'ın hayatı ve merak edilenleri!

Merih Demiral Kimdir?
merih demiral,Heidi Lushtaku,futbol

Merih Demiral'ın adı Arnavut Model Heidi Lushtaku ile anılmaya başlayınca, ünlü futbolcu Demiral'ın hayatı araştırılmaya başladı. Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulünü ile rotasını profesyonel futbola çeviren defans oyuncusu Merih Demiral, başarılı kariyer geçmişi ile adından sık sık söz ettirerek hafızalara kazındı. Peki, Merih Demiral kimdir, nereli, boyu kaç, kaç yaşında? İşte, Merih Demiral'ın biyografisi...

Merih Demiral Kimdir?

MERİH DEMİRAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

5 Mart 1998 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Merih Demiral, 11 yaşındayken Karamürsel İdman İdman Yurdu forması giyerek kariyerine ilk adımı attı. 2011 yılında ise Fenerbahçe'nin alt yapısında dahil edilen futbolcu, kariyerindeki ilk büyük adımı Fenerbahçe ile atmış oldu.

Defans ve stoper olarak fileleri havalandıran futbolcu, 2016 yazında Portekiz'in bölgesel ekiplerinden Alcanenense'ye transfer oldu ve çıktığı 18 maçta Portekiz'in Braga, Benfica ve Nacional gibi ülkenin önemli kulüplerinde büyük başarılara imza attı.

2017 yılında Sporting Lizbon tarafından kiralanan Merih Demiral, 2018 yılında 200 bin euro karşılığında Lizbon ekibine transfer edildi. Portekiz İkinci Ligi'nde oynayan Demiral, Sporting Lizbon B takımında forma giyerek, performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Merih Demiral Kimdir?

Sporting Lizbon, Türk oyuncuyu 2018-2019 sezonu için Alanyaspor'a kiraladı ve Merih Demiral, Süper Lig'deki ilk golünü Trabzonspor'a attı. Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Merih Demiral, 2 sezon sonra Alanyaspor takımı 3.5 milyon euro bedelindeki bonservis bedelini aldı.

Başarılı kariyer yolculuğunda, 2019 sezonunda ise 5 milyon euro imza ve 7 milyon euro bonservis karşılığında İtalya Seri A ekiplerinden Sassuolo'ya transfer olan Demiral,son olarak 2019 sezonunda İtalya'nın önemli kulüplerinden Juventus takımına 18 milyon Euro bonservis ve 15 milyon Euro imza bedeli karşılığında transfer oldu.

20 Kasım 2018 tarihinde ise Türkiye A Milli takım kadrosuna davet edilen Merih Demiral, toplam 8 kez Türkiye A Milli takım formasını giymiş; Türkiye A Milli takımı ve Juventus'tan kiralık olarak, Atalanta'da forma giymeye devam etmektedir.

1.92 boyundaki Merih Demiral, 2022 yılı itibari ile 24 yaşındadır ve balık burcudur. 

HEIDI LUSHTAKU KİMDİR?

28 Haziran 1990 yılında dünyaya gelen Arnavut model Heidi Lushtaku, modellik yapmaktadır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...