Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2018 11:21 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Muhammed Mehdi Pertekli kimdir?

Muhammed Mehdi Pertekli kimdir? Muhammed Mehdi Pertekli kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Muhammed Mehdi Pertekli  kimdir?
Muhammed Mehdi Pertekli , Muhammed Mehdi Pertekli kimdir, Muhammed Mehdi Pertekli hakkında,2018 genel seçimleri, Saadet Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Saadet Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Muhammed Mehdi Pertekli 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Bitlis Bölgesi,3'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1992 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde dünyaya gelen Muhammed Mehdi Pertekli, ilk öğrenimini Güroymak Mehmet Akif İlköğretim Okulu'nda, lise eğitimini ise İstanbul Pendik Tarık Buğra Lisesi'nde tamamlandı. Lisans eğitimi için Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede çeşitli öğrenci kulüplerinde başkanlığın yanı sıra Anadolu Gençlik Derneği Selçuk Üniversite Başkanlığı yaptı. İngilizce eğitimi için gittiği Cape Town'da uluslararası bir şirketin yönetim kademesinde çalıştı. Halen Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları GMYK üyesi olarak görev yapıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...