Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Kasım 2021 23:55

Murat Kalacı kimdir?

2003 yılında doğan Murat Kalacı, genç yaşına rağmen profesyonel olarak müzikle ilgilenen bir isimdir.

Murat Kalacı kimdir?
Murat Kalacı,,müzik,,sosyal medya,

Şanlıurfa’da doğan, daha sonra ailesiyle beraber İstanbul’a taşınan Kalacı, burada müzik alanında çeşitli çalışmalarda bulunmuştur. Eğitim hayatına İstanbul’da devam etmesine rağmen bir süre sonra ticarete atılmıştır. Ardından “Dindon” şarkısını yayınlayarak profesyonel müzik kariyerinin ilk meyvesini almıştır. 

ŞANLIURFA’NIN SİVEREK İLÇESİNDE DOĞDU

Şarkıcı Murat Kalacı, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğmuştur. Bir süre ailesiyle beraber Şanlıurfa’da yaşamış olmasına rağmen, bir süre sonra maaile İstanbul’a taşınmıştır. Eğitim hayatını da İstanbul’da sürdürmüştür. Daha sonra ticaret alanında faaliyetlerde bulunmuş, ardından müzik sektörüne girerek tarzını yansıtan şarkılar yayınlamıştır. 

EĞİTİM HAYATINA İSTANBUL’DA DEVAM ETTİ

Ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan Murat Kalacı, eğitim hayatına kaldığı yerden devam etmiştir. Fakat lise eğitimini sürdürürken okulu bırakmış ve ticaret alanında çeşitli çalışmalar yapmıştır. Bu bağlamda Kapalıçarşı’da giyim ve saat üzerine satışlarda bulunmuştur. Genç yaşına rağmen müzik sektöründe de çalışmalarını başlatmıştır. Profesyonel müzik kariyerine adım atan Kalacı, iki şarkı çıkarmıştır. 

MURAOBRAYM SAHNE İSMİYLE “DİNDON”, ARDINDAN ANKARA ŞARKISINI ÇIKARDI

Şarkıcı Kalacı, Muraobraym sahne ismini kullanmakta olup ilk şarkısı olan “Dindon”u hayranlarıyla buluşturmuştur. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen şarkıcı, “Dindon” şarkısına klip çekerken bir yandan da yeni şarkısı olan “Ankara”yı yayınlamıştır. Şarkı, geniş bir kitle tarafından beğenilmiştir. Profesyonel müzik kariyerine Dindon ile başlayan şarkıcı, sektördeki çalışmalarını sürdürmektedir. 

BİRÇOK SOSYAL MEDYADA HESABI BULUNUYOR

Farklı sosyal medya platformlarında hesapları bulunan Murat Kalacı, bu platformlardan hayranları için gönderiler paylaşmaktadır. Instagram’da 100 bin küsur takipçisi bulunmakta ve şarkıcı, platformda çeşitli paylaşımlar yapmaktadır. Instagram’ın yanı sıra Twitter üzerinden de hayranlarıyla buluşan şarkıcı, bunun dışında da çeşitli sosyal medya platformlarında yer almaktadır.

Sektördeki çalışmalarını sürdüren Kalacı, yeni şarkılarının çıkacağına dair çeşitli açıklamalar yapmıştır. Hayallerine bir yenisi ekleyen ve her birini gerçekleştirmek adına yoğun bir çalışma içerisinde bulunan Kalacı, halihazırda Dindon ve Ankara şarkılarıyla hayranlarına seslenmektedir. Dindon şarkısı için klip de çekilmiş olup şarkıcı bu klibi hayranlarıyla buluşturmuştur. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...