Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:19 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Mustafa Hakan Kılınç kimdir?

Mustafa Hakan Kılınç kimdir? Mustafa Hakan Kılınç kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Mustafa Hakan Kılınç kimdir?
Mustafa Hakan Kılınç, Mustafa Hakan Kılınç kimdir, Mustafa Hakan Kılınç hakkında,2018 genel seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Cumhuriyet Halk Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Mustafa Hakan Kılınç 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Adıyaman Bölgesi,2'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Adıyaman’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adıyaman'da tamamladıktan sonra 1997-1998 yılında Fırat Üniversitesi'ni yarıda bırakıp, vatani görevini yaparak ticaret hayatına atıldı. Halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrencisidir. Kendi işini kurarak Adıyaman bölgesinin (Besni, Gölbaşı, Tut ve bağlı tüm köylerin) Coca–Cola distribütörlüğünü yapıyor. 1997 yılında üniversitede okurken gençlik örgütlenmelerinde bulunarak aktif siyaset başladı. Partinin yerel ve genel tüm seçimlerinde üye sıfatıyla aktif olarak görev yaptım. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan seçimlerde 4. sıra milletvekili adayı olarak görev aldı. 5 Aralık 2015'te genel merkez tarafından Besni İlçe Başkanlığına atandı. Partinin 35. ve 36. olağan kurultaylarında kurultay delegesi olarak görev yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...