Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:21 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Pelin Yılık kimdir?

Pelin Yılık kimdir? Pelin Yılık kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Pelin Yılık kimdir?
Pelin Yılık, Pelin Yılık kimdir, Pelin Yılık hakkında,2018 genel seçimleri, Milliyetçi Hareket Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Pelin Yılık 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Çankırı Bölgesi,2'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Çankırı’nın köklü ailelerinden olan Yılık Ailesi’nin kızı olarak 1980 yılında doğdum. Ortaöğretimimi Çankaya Lisesi’nde, Lisans Eğitimimi Gazi Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde, Yüksek Lisans Eğitimi mi de Atılım Üniversitesi’nde tamamladım. Halen Gazi Üniversitesi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünde doktora eğitimime devam ediyorum. 2003 Yılında Kudret Göz Hastanesi’nde Halkla İlişkiler Müdürü olarak iş hayatıma başladım. Yaklaşık 3 yıl sonra yine aynı hastanede Hastane Müdürlüğü görevine getirildim. 8 yıl başarılı bir şekilde devam ettirdiğim hastane müdürlüğü görevinin ardından 2014 yılında Kudret Göz Hastanesi Yönetiminin kararı ile Genel Müdürlük görevine getirildim. Görevimde İç Denetçilik Sertifikası başta olmak üzere birçok alanda sertifika kazanıp, akademik çalışmalarda bulundum. İleri seviyede İngilizce, Almanca ve İtalyanca biliyorum.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...