Tgrt Haber
04 Kasım 2021 09:44

Pqueen kaç yaşında, nereli? Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu kimdir?

Twitch, son dönemde yaşanan kara para aklama olayları sebebiyle gündemden düşmüyor. Son olarak dün akşam Pqueen lakabıyla bilinen Pelin Baynazoğlu'nun kişisel verilerinin platformda paylaşılması ve tehdit edilmesi üzerine, gözler, Twitch Türkiye'den gelecek açıklamaya çevrildi. Canlı yayında bitçiler tarafından sızdırılan bilgilerde, Pelin Baynazoğlu'nun ev adresi, telefon numarası da vardı. Twitch'in kraliçesi olarak bilinen Pqueen'e diğer yayıncılardan destek mesajları gelmeye devam ederken, Pqueen yaşanan bu olayı yargıya taşıyacağını söyledi. Olayın akıbeti merak edilirken Pqueen'in hayatı sorgulanmaya başladı. Peki, Pelin Baynazoğlu kimdir? Pqueen kaç yaşında, nereli, evli mi? Detaylar haberimizde.

Pqueen kaç yaşında, nereli? Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu kimdir?
twitch,pqueen,pelin baynazoğlu,kara para,bit,pqueen kimdir,jahrein,pqueen batu

"Pqueen kaç yaşında, nereli?Twitch'in kraliçesi olarak bilinen Pelin Baynazoğlu evli mi?" soruları sorgulanmaya devam ediyor. Son günlerde Twitch'te yaşanan kara para aklama olayları ve kişisel verilerin paylaşılması, Twitch yayıncılarını da ikiye böldü. Son olarak Pqueen kullanıcı adıyla tanınan Pelin Baynazoğlu'nun kişisel bilgilerinin bitçiler tarafından canlı yayında paylaşılması, herkesi, Twitch Türkiye'nin yapacağı açıklamaya endeksledi. Olayın yargıya taşındığını duyuran tweetiyle gündeme gelen Pqueen'e dair merak edilenler ise haberimizde...

PQUEEN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

18 Temmuz 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Pelin Baynazoğlu, lisans eğitimini iktisat bölümünde tamamladı ve Dumlupınar Üniversitesi'nde pedagojik formasyon eğitimi aldı. Yüksek lisans eğitimini ise işletme üzerine yapıyor. Pelin Baynazoğlu, 8 yaşından 20 yaşına kadar TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu'nda profesyonel olarak dans etti.

Çocukken internet kafede oynadığı GTA Vice City ile oyun dünyasına ilgi duymaya başlayan Pqueen, 2017 yılında video paylaşım sitesi Twitch'te "Pqueen" kullanıcı adıyla kanal açtı ve oyun videoları yayınlamaya başladı. Hikaye tabanlı, simülasyon ve zaman zaman FPS türünde oyunlar oynayarak kemik bir izleyici kadrosu oluşturdu.

Pelin Baynazoğlu, 2019 yılında Jahrein ve PintiPanda'nın sunduğu "Algida Boom Boom NoobStar" yarışmaya katıldı. Finale kalamasa da oyun dünyasında adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Uluslararası kadın yayıncılar arasında da tanınan Pqueen, güncel yayınlarında anlık 10.000 izleyici sayısını geçiyor. 2021 yılında 950 binden fazla takipçiyle Twitch Türkiye'de dikkat çeken isimlerden biri olarak yer alıyor. Mansur Yavaş ile yaptığı canlı yayınla da ismini duyuran Pqueen Twitch'e erkek arkadaşı sayesinde girdiğini ve canlı yayınlara öyle başladığını ifade ediyor. Ulaşılan bilgilere göre; Pqueen evli değil ve erkek arkadaşı Batu ile üniversite yıllarından tanışıyor. 

 

Ankara doğumlu Pqueen, 2021 yılı itibariyle 29 yaşındadır. Pelin Baynazoğlu'nun boyu 1.73 cm; vücut ağırlığı 61 kilogramdır. 

PQUEEN'İN  BİLGİLERİ TWİTCH'TE NASIL PAYLAŞILDI?

Kimliği henüz bilinmeyen biri, Pqueen'in canlı yayında olduğu sırada bit bağışı yaparak Pqueen'in ev adresi, telefon numarası gibi kişisel bilgilerini binlerce kişinin izlediği canlı yayında paylaştı. Canlı yayında bu bilgilerin paylaşılmasının ardından Pqueen:

"Şimdi hiç üşenmeyeceğim avukatıma yazacağım. ve sana bir şey söyleyeyim mi istediğiniz kadar ağlayın, yalvarın, zırlayın, kendinizi yırtın, istediğinizi yapın. Bulunmaz mı zannediyorsun? Çektiğin karta kadar bulunacak. Şimdi ben bunu Twitch'e şu anda şikayet etsem mesela, ne olacak? Siz kimsiniz be? Ben sizin o çalıştığınız görüştüğünüz karaktersizlere benzemem haberiniz olsun hepinizin. Kiminle uğraşıyorsunuz ya?" diyerek tepkisini gösterdi.

Pqueen kaç yaşında, nereli? Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu kimdir?Pqueen kaç yaşında, nereli? Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...