Tgrt Haber
05 Haziran 2015 22:35

Prof. Dr. Zühal Topcu kimdir?

Prof. Dr. Zühal Topcu kimdir? Prof. Dr. Zühal Topcu kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Prof. Dr. Zühal Topcu  kimdir?
Prof. Dr. Zühal Topcu , Prof. Dr. Zühal Topcu kimdir, Prof. Dr. Zühal Topcu hakkında,2015 genel seçimleri, MHP 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, MHP 25. dönem milletvekili adayı

Topçu, AÜ Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sosyoloji-Felsefe Bölümünü bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde eğitim alanında tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde göreve başladı. Aynı üniversitede yardımcı doçent, doçent ve profesör oldu. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde Bölüm Başkanlığı ile KKTC Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Bölüm Başkanlığı ve Dekanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli üniversitelerde toplumsal cinsiyet eşitliği, eğitim yönetimi, eğitim programları alanlarında yüksek lisans programları açtı ve alanla ilgili dersler verdi. Amerika, İngiltere, Japonya'nın yanı sıra birçok ülkede çeşitli çalışmalar yaptı. Eğitimde kalite yönetimi, eğitimde alternatif arayışlar, Japon eğitim sistemi konularında kitapları ve çok sayıda makalesi yayınlandı. 24. Dönemde Türkiye-AB KPK Üyeliği görevini üstlendi. İyi düzeyde İngilizce bilen Topcu, 2 çocuk annesidir.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...