Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2015 01:45

Sait Şahin kimdir?

Sait Şahin kimdir? Sait Şahin kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Sait Şahin  kimdir?
Sait Şahin , Sait Şahin kimdir, Sait Şahin hakkında,2015 genel seçimleri, 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, 25. dönem milletvekili adayı

1974 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde doğan Şahin, ilk ve ortaokulu Palu’da okudu. Elazığ’da başladığı lise eğitimini Palu Lisesi’nde tamamlayan Şahin, Fırat Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. Şahin, 1998-2000 yılları arasında Bingöl merkezde Türkçe öğretmenliği yaptı. Elazığ İhya Der Genel Başkanlığını yapan Şahin, 2006 yılından kapatıldığı tarihe kadar Mustazaf-Der’in İstanbul Şube Başkanlığını yaptı. Hür Dava Partisi’nin (Hüda Par) kurucu üyesi olan Şahin, halen Hüda Par’ın Dış İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkanlığı ve Parti Sözcülüğü görevini yürütmektedir. Doğruhaber Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Şahin, evli ve dört çocuk babasıdır.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri SAİT ŞAHİN 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...