Tgrt Haber
22 Haziran 2018 10:44 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Salih Soykan kimdir?

Salih Soykan kimdir? Salih Soykan kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Salih Soykan kimdir?
Salih Soykan, Salih Soykan kimdir, Salih Soykan hakkında,2018 genel seçimleri, Milliyetçi Hareket Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Salih Soykan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Muğla Bölgesi,3'nci sıradan millet vekili adayıdır.

983 yılında Almanya'da doğdum.İlk-orta ve lise tahsilimi Muğla'da Menteşe ilçesinde , yüksek tahsilimi ise Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladım.2008 yılından beri Muğla'da serbest Avukat olarak görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2007 yılında Ülkü ocakları Muğla İl Başkan Yardımcısı olarak Taşra Teşkilat Masa Başkanlığı görevini yürüttüm. 2014 yılında MHP Muğla ili Menteşe ilçe belediye meclis üyeliği görevine seçildim.Muğla 'da, Muğlaspor Kulübü 2016-2017 sezonu yönetiminde yönetici olarak görev aldım. Atatürk Düşünce Derneği üyeliği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Bey'in talimatlarıyla ve Muğla İl Valiliği tarafından koordinasyonu ve faaliyetleri takip edilen uyuşturucu ile mücadele etmek için kurulan Gelecek İçin Şimdi Derneği'nin yönetiminde faaliyette bulunmaktayım.Çok iyi düzeyde İngilizce bilmekteyim.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...