Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2021 13:26

Samet Zili kimdir?

28/03/1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen Samet Zili, global alanda faaliyet gösteren Türk kuafördür.

Samet Zili kimdir?
Samet Zili kimdir

Boş zamanlarında İzmir Alsancak Gül Sokakta Kuaför’de Çalışırdı. Genç yaşta kuaförlük mesleğine başladı. Türk kuaför Samet Zili, İngiltere’nin başkenti Londra da yaşamaktadır. Türkiye, Dubai ve Avrupa’ya sık sık seyahat edip müşterilerine servis vermektedir. Samet Zili, Dubai'de Roberto Cavalli gibi dünyaca ünlü bir modacının defilesinde saç tasarımı yapmıştır. Ayrıca; İstanbul Fashion Week, Paris Fashion Week ve Londra Fashion Week'e katılan ünlü modellerin aranan ismi Türk kuaför Samet Zili’dir Çıraklıktaki yeteneği ve saç tasarımına olan sevgisi Samet Zili'nin kuaförlük sektöründe büyümesini hızlandırdı. İzmir'de; çıraklık eğitim merkezi, kalfalık, ustalık ardından da öğreticilik belgelerini almaya hak kazandı. Kuaförlük okuluna giderek de teorik bilgileri en iyi şekilde öğrendi.

Fransa da saç sağlıklı uzmanı (Trikolojist ) eğitimini tamamlayan Samet Zili kuaförlük alanında kendini sürekli eğitti, Birçok saç ile ilgili sertifikası, diploması, ödülleri olan ünlü kuaför Zili hayatını bu mesleğe adamıştır.

13 yaşında İzmir'de başlayan hayat hikâyesindeki başarının sırrı; en alt kademeden yani çıraklıktan başlaması, adım adım ilerlemesi ve en önemlisi yaptığı işi severek, aşkla, heyecanla yapmasıdır.

Aynı zamanda eğitmenlikte yapmaktadır. Ünlü Türk Samet Zili marka bir kuafördür. Birçok mesleki ve genç girişimcilik ödülü almıştır.
Ülkemizde çok sayıda ödül töreni, defile, film galaları İstanbul fashion week ve benzeri etkinliklere davet edilen, ünlü kuaför Samet Zili, fırsat bulduğu her törene katılıyor. Ünlü isimlerin imaj danışmanlığı ve kuaförlüğünü yapmaktadır.

Medeni hali: Bekâr

Boyu: 171
Kilo: 69
Bildiği yabancı diller: İngilizce, Fransızca
Eğitim: İzmir Atatürk Lisesi Mezunu

Samet Zili‘yi sosyal medya hesapları:
Facebook;https://www.facebook.com/sametzili

İnstagram;https://www.instagram.com/sametzili/

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...