Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2021 17:44

Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Nihan Yönel ile evlenen Sercan Yıldırım nereli?

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Nihan Yönel ile bugün dünya evine girdi ve ünlü futbolcunun sevenleri, "Sercan Yıldırım kaç yaşında, nereli? Sercan Yıldırım ile evlenen Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında?" sorularının cevabını araştırmaya başladı. İşte, Sercan Yıldırım'ın hayatı ve merak edilenleri...

Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Nihan Yönel ile evlenen Sercan Yıldırım nereli?
sergen yıldırım,nihan yönel,survivor,bursa

"Sercan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında? Sercan Yıldırım hangi takımlarda oynadı? Sercan Yıldırım'ın evlendiği Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?" soruları gündemde! Eski futbolcu Sergen Yıldırım, son olarak Survivor 2020'de adından sık sık bahsettirmiş, sevenleri tarafından özel hayatı da merak edilmişti. Bugün itibari ile nişanlısı ile dünya evine giren Sercan Yıldırım'ın hayat hikayesi...

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

5 Nisan 1990 Bursa Osmangazi’de dünyaya gelen Sercan Yıldırım, futbol kariyerine Bursaspor altyapısında başladı. Yıldırım, forvet pozisyonunda oynadı ve 2007-2008 sezonunda Bursaspor A takım seviyesine yükseldi. 18 yaşındayken, 2008-2009 sezonunda Bursaspor’un 9 numaralı formasını giydi ve ilk maçına 2007-2008 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda çıktı,

Süper Lig kariyerindeki ikinci maçında, Kasımpaşa deplasmanında, oldukça başarılı bir performans sergiledi. Aynı sezonda ligde 8, kupada 3 maçta olmak üzere, toplam 11 kez forma giyen Sercan Yıldırım; Süper Lig’deki ilk tam sezonunda 11 gol attı.

Toplamda 35 maça çıkan ve 14 gole imza atan Yıldırım, sezon içinde ilk kez Türkiye A millî takımından davet aldı. 2009-2010 senesinde ise, Bursaspor'un şampiyon olduğu kadroda büyük rol oynadı. Geçtiğimiz yıl "Survivor 2020" yarışmasında yer alan eski futbolcu Sercan Yıldırım, uzun zamandır aşk yaşadığı  ve nişanlandığı Nihan Yönel ile bugün dünya evine girdi. Bursa'da bir otelde düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim ve ünlü çiftin yakınları katılım sağladı.

Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Nihan Yönel ile evlenen Sercan Yıldırım nereli?

SERCAN YILDIRIM İLE NİHAN YÖNEL'İN TANIŞMA HİKAYESİ

Sercan Yıldırım, Nihan Yönel ile nasıl tanıştığını şu sözlerle anlatmıştı:

"Kardeşimin arkadaşı kafe açmıştı. Oraya gittiğimizde arabasından inerken gördüm. Aura'sından etkilendim. Çaktırmadan fotoğrafını çekip mekan sahibine gönderdim. 'İlkokul arkadaşım, uzaktan da akrabam' dedi. 'Akraban olsun olmasın evlenmek istiyorum' dedim."

Nihan Yönel'in yoga stüdyosu açtığını ve kendisinin de o dönem yoga eğitimi almak istediğini anlatan Yıldırım, Instagram'dan yazıp görüşmeye başladıklarını anlattı. Üç buçuk ayda evlilik kararı aldıklarını belirtti. Survivor All Star yarışmasına da düğünden sonra gideceğini açıkladı.

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, uzun süredir beraber olduğu nişanlısı Nihan Yönel ile bugün evlendi.

Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Nihan Yönel ile evlenen Sercan Yıldırım nereli?

NİHAN YÖNEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Nihan Yönel, Bursa’da yaşıyor. Ege Üniversitesi mezunu olan Yönel, İzmir Karşıyaka’da uzun süre yoga eğitimi aldıktan sonra da yoga üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...