Tgrt Haber
17 Ocak 2022 11:44 - Güncelleme : 18 Mart 2022 14:31

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Hikmet Tuğsuz, ekrana gelen yeni bölümde sevenlerini korkuttu. Yayınlanan fragmanda düştüğü anlar ekrana gelen Survivor Hikmet'in hayatı ve kim olduğu araştırılmaya başladı. Peki, "Toros Kaplanı" lakabı ile bilinen Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Hikmet'e ne oldu, yarışmadan elenecek mi, diskalifiye mi olacak? İşte, detaylar...

Hikmet Tuğsuz Kimdir?
survivor,hikmet tuğsuz,toros kaplanı,all star 2022,tv8

"Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında? Hikmet Tuğsuz yarışmadan elenecek mi, neden sakatlandı?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve her parkurda heyecanı doruğa taşıyan fenomen yarışma Survivor, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yayınlanan fragmanda, yaşadığı sakatlık ile gündeme gelen, yeni sezon yarışmacılarından "Toros Kaplanı" adı ile tanınan Survivor Hikmet'e ne olduğu ve Hikmet Tuğsuz'un hayatı haberimizde...

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

SURVİVOR HİKMET'E NE OLDU, SAKATLANDI MI? HİKMET TUĞSUZ'UN SON DURUMU

Survivor 2022 All Star'ın Gönüllüler takımında yer alan Hikmet Tuğsuz, 3. yeni bölümde sevenlerini korkuttu. Yayımlanan yeni bölüm tanıtımında ekrana gelen kaza sonrasında, gözünü elleriyle kapatan Survivor Hikmet, doktor tarafından tedavi ediliyor ancak o şekilde oyuna devam etmek istediğini ifade ediyor fakat doktorun sakatlandığı için yarışamayacağını, yaraya dikiş atılması gerektiğini söylemesi ile gerilim artıyor. Survivor Hikmet Tuğsuz'un son durumu bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile birlikte belli olacak. 

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

SURVIVOR HİKMET KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986 yılında, Antalya'nın Akseki ilçesinde dünyaya gelmiştir. Hikmet Tuğsuz'un sporla tanışması ilkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla başlamıştır. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Tuğsuz, kariyer yolculuğunda, birçok yarışmada başarılar elde ederek Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirilmiştir. Bu branşta yıllarca geçilemeyen ve "en" olan Tuğsuz, şampiyon olmuştur. Atletizmde derecesi bulunan Tuğsuz; hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynamıştır. Üniversite bittikten sonra ise hem antrenörlüğe hem de sporculuğa devam etmiştir. Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi sporculara antrenörlük yapan Hikmet Tuğsuz, 2019 yılında Survivor'a katılmıştır ve yarışmada yaşadığı sakatlık sebebi ile yarışmayı bırakmak zorunda kalmıştır. 

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

Bu yıl, Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Hikmet Tuğsuz, adaya gitmeden önce yaptığı sosyal medya paylaşımında Survivor'da tekrar olacağı için heyecanını şu sözler ile dile getirmiştir:

 "2019 yılında ilk kez katıldığım Survivor yarışmasında herşey benim açımdan gayet güzel giderken, bu güzel hikayeyi talihsiz bir sakatlık yüzünden yarım bırakmak zorunda kalmıştım. Yaşadığım sakatlıktan sonra başta Acun Medya ekibi olmak üzere doktorlarım, sevenlerim ve sevdiklerimin olağanüstü desteği ile yeniden ayağa kalkmayı başardım. Sakatlığım nedeniyle yarışmadan ayrıldıktan sonra her şeyi dışarıdan izledim. Bu bana büyük bir üzüntü verdiği gibi aynı zamanda büyük de bir fırsat verdi. Hatalarımı gördüm, eksiklikleri tespit ettim, ne güzel dostlar ne güzel anılar biriktirdiğimi fark ettim. Bugün yeniden Survivor olma yolundayım artık! Bugün Toros Kaplanı’nın yeniden sahneye çıkma vakti!

Geçirdiğim zor günlerde bana destek olup yeniden ayağa kalkmayı başarmamda büyük katkıları olan Acun Medya’ya, başta Prof. Dr. Mustafa Karahan olmak üzere tüm doktorlarıma, canım aileme, gerek sosyal medyadan gerek bizzat bana moral veren sevenlerime ve yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Şimdi yeniden TOROS KAPLANI OLMA VAKTİ!" 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...