Tgrt Haber
28 Şubat 2022 17:07 - Güncelleme : 16 Mart 2022 11:31

Tuluhan Tekelioğlu Kimdir?

Tuluhan Tekelioğlu kimdir? 28 Şubat Zirvesi’nin sunumunu gerçekleştirdikten sonra Tuluhan Tekelioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Toplantının sunuculuğunu ise gazeteci Tuluhan Tekelioğlu gerçekleştirdi. Tuluhan Tekelioğlu mesleği ve kaç yaşında olduğu araştırılıyor. Peki Tuluhan Tekelioğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte bilinmesi gereken tüm detaylar...

Tuluhan Tekelioğlu Kimdir?

Bugün gerçekleşen 28 Şubat Zirvesi’nin sunumunu Tuluhan Tekelioğlu üstlendi. Toplantının sunumundan sonra Tuluhan Tekelioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Fransa doğumlu olan Tuluhan Tekelioğlu sunuculuk ve yazarlık yapmaktadır. Okuyucular tarafından, Tuluhan Tekelioğlu'nun eserleri merak ediliyor. Peki Tuluhan Tekelioğlu kimdir? Tuluhan Tekelioğlu kaç yaşında ve nereli?

TULUHAN TEKELİOĞLU KİMDİR?

Tuluhan Tekelioğlu Gülkan 5 Mart 1970 Tours, Fransa doğumlu olan Tuluhan TekelioğluTürk sunucu ve yazardır.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bitirmiştir. Prof.Dr.Yavuz Tekelioğlu'nun kızıdır. Tuluhan Tekelioğlu Paris Sipa Press'te gazetecilik hayatına başladı. Hürriyet gazetesinde çalıştığı sırada Kenya'daki Kakuma Mülteci Kampı'nda BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) yararına gönüllü hizmet etti ve edindiği deneyimleri yazı dizisi olarak gazetesinde yayınladı.

Tuluhan Tekelioğlu Kimdir?

2001'de Cine5'te Başka Yerde Yok, 2001-2003 arasında Habertürk TV'de Tatlı Sert, TGRT kanalında Tuluhan'la Her Sabah programlarını hazırlayıp sundu. 2005-2006 arasında Kanal D sabah haberlerini hazırlayıp sundu.

Kanal 1 televizyonu için Güzel 1 Gün adlı sabah haber kuşağını sundu. 2009'da TRT 2'de Boğaziçi'nden programını sundu. Sabah gazetesinde 2007 yılında başladığı Her Şeye Rağmen İkimiz adlı röportajlarına halen devam etmektedir.

Cumartesi günleri Sabah gazetesinde Her Şeye Rağmen İkimiz başlığı altında, genellikle evli çiftlerle röportajları yayınlanmaktadır.24 Ocak 2011'de 10 Temmuz 2011're kadar TNT Türkiye kanalıda akşam haberlerini sunmuştur.

TULUHAN TEKELİOĞLU'NUN KİTAPLARI:

  • 50'sinde Erkek
  • 40'ında 40 Kadın
  • Her Şeye Rağmen İkimiz

 

Tuluhan Tekelioğlu Kimdir?

TULUHAN TEKELİOĞLU'NUN BELGESELLERİ:

  • Yeni Hayat
  • Üvey Evlat
  • Persona Non Grata

TULUHAN TEKELİOĞLU INSTAGRAM HESABI NE?

Tuluhan Tekelioğlu'nun Instagram hesabı "tuluhantekeli" kullanıcı ada sahip olup 149 bin takipçisi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...