Tgrt Haber
07 Kasım 2021 16:36

Turan Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında? Cihan Şimşek evli mi?

Turan Cihan Şimşek Arda ile Omuz Omuza televizyon programı nedeniyle gündeme geldi. Birçok dizi ve filmde oynayan Cihan Şimşek eğlenceli kişiliği ile öne çıkıyor. Peki Turan Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında? Turan Cihan Şimşek sevgilisi kim, evli mi?

Turan Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında? Cihan Şimşek evli mi?
dizi,film,Turan Cihan Şimşek,

Kanal D ekranlarının sevilen programı Arda ile Omuz Omuza programına katılan Turan Cihan Şimşek somonlu melanzane yaptı. Eğlenceli tavrı ile öne çıkan genç oyuncu pek çok film ve dizide oynadı. İşte Turan Cihan Şimşek kariyeri ve hakkında bilmeniz gerekenler. 

TURAN CİHAN ŞİMŞEK KİMDİR? 

Turan Cihan Şimşek 6 Ağustos 1992 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2009 yılında rol aldığı Bez Bebek dizisiyle başladı. Cihan Şimşek Krispi, Haribo, Eti Cin, Genç Turkcell ve Paşabahçe reklamlarında yer aldı. Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde Metehan rolünde başrolde oynayan başarılı oyuncu dizinin bir parçası olarak çekilen Zil Çalınca Avı isimli Disney Channel'ın TV filminde Metehan karakterini canlandırdı. TRT1'de yayınlanan Bir Yastıkta dizisinde Poyraz karakterini oynadı. Yine TRT1'de yayınlanan Beni Böyle Sev'de Deniz karakteri ile tanındı. Turan Cihan Şimşek Beni Böyle Sev bittikten sonra Star'da yayınlanan Medcezir dizisinde Ali karakterini oyandı. Zil çalınca dan sonra Medcezir sayesinde daha da fazla hayran kitlesine ulaştı. 2016 yılında Trt1 Tv sineması Suda Balık filminde Mert karakterini canlandırarak ilk defa kötü bir karaktere hayat vermiş oldu. 2016'da yine Star'da yayınlanan Hanım Köylü isimli dizide Cüneyt karakterine hayat vermiştir. 2017 Mayıs ayında vizyona giren 4N1K filmimde Sinan karakteriyle başrollerden biri olarak ilk sinema deneyimini yaşadı.

TURAN CİHAN ŞİMŞEK SEVGİLİSİ KİM? 

29 yaşındaki genç oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda sevgilisi Sinem Şimşek ile önümüzdeki yıl evleneceklerini duyurdu. Sevgilisi ile aynı soyadı taşıdığı için evli oldukları düşünülen çift konu hakkında açıklama yaptı. Bir Youtube videosunda ''Cihan Şimşek ile Sinem Şimşek evli mi?'' sorusuna cevap niteliğinde açıklama yaptı. Sinem ailesiyle görüşmediği için soyadını da kullanmak istemiyor. Sinem de tüm sosyal medya hesaplarını Şimşek olarak açtı açıklamasından bulunuyor. 

Turan Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında? Cihan Şimşek evli mi?

TURAN CİHAN ŞİMŞEK DİZİ VE FİLMLERİ 

Turan Cihan Şimşek katıldığı televizyon programı ile gündeme gelirken rol aldığı dizi ve filmlerde merak konusu oldu. İşte Turan Cihan Şimşek dizileri: 

  • Kardeşlerim (Oğulcan Eren, 2021),
  • 4N1K (Sinan Yorulmaz), 
  • Hanımköylü (2016), 
  • Medcezir (2015), 
  • Beni Böyle Sev (2014 - 2015), 
  • Bir Yastıkta (2013), 
  • Merhaba Hayat (2012), 
  • Zil Çalınca (2012), 
  • Bez Bebek (209 - 2010)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...