Tgrt Haber
13 Aralık 2021 12:25

TÜSEB, İŞKUR üzerinden 25 güvenlik görevlisi alımı yapacak! KPSS şartsız başvuru detayları...

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) 25 güvenlik görevlisi personeli alacağını duyurdu! İŞKUR üzerinden yapılacak başvurunun tarihleri ve şartları araştırılmaya başladı. İşte, TÜSEB personel başvuru şartları, tarihleri...

TÜSEB, İŞKUR üzerinden 25 güvenlik görevlisi alımı yapacak! KPSS şartsız başvuru detayları...
İŞKUR,güvenlik,ankara,istanbul,tüseb,başvuru

KPSS şartı aranmaksızın İŞKUR üzerinden kabul edilecek başvurularla 25 güvenlik personeli alımı yapacağını açıklayan Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'na (TÜSEB) başvuruşartları ve tarihleri araştırılmaya devam ediyor.  Ankara ve İstanbul illerinde istihdam edilmek üzere, TÜSEB'e iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, nasıl başvuru yapacağını merak ediyor. İşte, detaylar ve iş ilanı numaraları...

TÜSEB GÜVENLİK GÖREVLİSİ İŞ BAŞVURUSU TARİHLERİ NE ZAMAN? SON BAŞVURU TARİHİ...

TÜSEB Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, başvuru tarihini araştırmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden kabul edilen başvurular, 13 Aralık 2021- 17 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilebilecek. Adaylar, İŞKUR esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden kullanıcı girişi yaparak,  başvuru sürecini online ortamda hızlıca tamamlayabilecek. 

 

TÜSEB GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI NEREDE?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) 25 kişilik personel istihdamı sağlayacağını duyurdu. 11 kişi Ankara ve 14 kişi  İstanbul illerinde olmak üzere, 25 kişilik personel alımı yapılacak ve İstanbul alımları silahsız; Ankara alımları silahlı adaylardan yapılacak.

TÜSEB, İŞKUR üzerinden 25 güvenlik görevlisi alımı yapacak! KPSS şartsız başvuru detayları...

TÜSEB GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI

Başvuruları  buradan yapabilirsiniz. İş ilanı başvuru numaraları:

İstanbul Silahsız 14 Güvenlik Görevlisi Alımı İş İlanı Numarası: 00006454168

Ankara Silahlı 11 Güvenlik Görevlisi alımı İş ilanı Numarası: 00006454231

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

İŞKUR tarafından gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi 19.01.2022 tarihinde saat 15:00’de TÜSEB İstanbul Yerleşkesinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Adayların gelişmeleri ve olması durumunda, değişiklikleri www.tuseb.gov.tr internet adresinden takip etmesi önerilimektedir. 

TÜSEB, İŞKUR üzerinden 25 güvenlik görevlisi alımı yapacak! KPSS şartsız başvuru detayları...

TÜSEB GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIM ŞARTLARI

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.
  • Sınavın son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Sınav başvurusunun son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, fuhuş, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından mahkûm olmamak.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak ve kamu haklarından mahrum olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • Görevini devamlı yapmasına engel olacak bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığını belgelemek.
  • Güvenlik ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.
  • Başkanlığımızın tüm hizmet birimlerinde iç ve dış mekânlarında çalışmaya engel durumu bulunmamak.
     

a) Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahsız): Kontenjan dağılım tablosunun 1. sırasında yer alan İstanbul Koşuyolu Yerleşkesine alınacak Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahsız) pozisyonu için; 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak. (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.) (Silahlı güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olanlar da başvuru yapabilir).

b) Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı): Kontenjan dağılım tablosunun 2. sırasında yer alan Ankara Aziz Sancar Araştırma Merkezine alınacak Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) pozisyonu için; 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik (Silahlı) Kartına sahip olmak. (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.)

  • Başkanlığımızın ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde/mesleklerinde alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidileceği için tabloda belirtilen başvuruya yapılacak ilde ilan tarihi itibarıyla ikamet ediyor olmak. (Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.)
  • En az ortaöğretim mezunu olmak.
  • Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
  • İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...