Tgrt Haber
10 Ocak 2022 10:20 - Güncelleme : 18 Mart 2022 14:35

Uğur Aslan Kimdir?

Yargı dizisinin Eren komiseri katıldığı eğlence programında izleyenleri kendine hayran bırakan Uğur Aslan tam not aldı. Birçok dizide rol alan başarılı oyuncu yılbaşı yayını için Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olmuştu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu program bu hafta yılbaşı özel programının tekrarıyla izleyici karşısına çıktı. Söylediği şarkılarla ve espirili tavırlarıyla ilgi gören programın konuklarından ünlü sanatçı Uğur Aslan’ın kim olduğu merak ediliyor. Peki Uğur Aslan kimdir? Uğur Aslan kaç yaşında ve nereli? İşte tüm merak edilenler…

Uğur Aslan Kimdir?
uğur aslan,sema ergenekon,şarkılar bizi söyler

Başarılı oyunculuğuyla çok beğenilen Uğur Aslan yılbaşı özel programı için katıldığı  Şarkılar Bizi Söyler’de espirili kimliğiyle de herkes tarafından çok beğenildi, hatta günlerce konuşuldu. Yıllardır dizilerde ilgiyle takip edilen başarılı oyuncu eğlenceli kişiliğiyle çok şaşırttı. İzleyenlerin yakından tanımak istediği Uğur Aslan’ın kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki Uğur Aslan kimdir? İşte Uğur Aslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

UĞUR ASLAN KİMDİR? UĞUR ASLAN KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Uğur Aslan Kimdir?

9 Şubat 1972 doğumlu Uğur Aslan Hatay’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı mezunudur. 2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyut adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Uğur Aslan, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür gibi yapımlarda rol almıştır. Şimdilerde ise ekranların sevilen dizisi 'Yargı'da Eren komiseri canlandırmaktadır. 49 yaşındaki oyuncu Uğur Aslan, 22 yıldır başarılı senarist Sema Ergenekon ile evlidir. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftin 3 çocuğu bulunuyor.

UĞUR ASLAN’IN EŞİ SEMA ERGENEKON KİMDİR?

Uğur Aslan Kimdir?

Sema Ergenekon, 9 Nisan 1977 tarihinde doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Dramatik Yazarlık Bölümü'nden mezun olan Ergenekon, üniversitede tanıştığı oyuncu Uğur Aslan ile tanışmalarından 6 yıl sonra dünya evine girdi. Sema Ergenekon 41. Altın Kelebek Ödülleri‘nde En İyi Senarist Ödülü kazandı. Senaristlik yapan Sema Ergenekon, Uğur Aslan’ın rol aldığı yargı dizisinin de senaristliğini üstleniyor.

UĞUR ASLAN'IN ROL ALDIĞI DİZİLER

2021 Yargı -

2020 Çukur - Emir Varol

2019 Kuruluş Osman

2017 Siyah Beyaz Ask

2017-2018 Kara Sevda

2014 -2015 Karadayı

2013 Kayıp

2010-2012 Yer Gök Aşk

2009 Aile Reisi

2008 Derdest

2005 Gümüş

2005 Ofis İşi

2005 Kale İçi

UĞUR ASLAN'IN ROL ALDIĞI FİLMLER

Aşık : Yazan,Yöneten: Bilal Babaoğlu - 2016 - Rolü: Kasım

Zahir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...