Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 15:08 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 15:16

Ünlülerin kuaförü Yakup Yıldır kimdir?

Sosyal medya paylaşımlarıyla adını Türkiye’ye duyuran kuaför Yakup Yıldır’ın kim olduğu merak ediliyor. İşte çok sayıda ünlü isimle de çalışan Yıldır’ın hayatı...

Ünlülerin kuaförü Yakup Yıldır kimdir?
kuaför

Instagram hesabında geniş bir takipçi kitlesi bulunan kuaför Yakup Yıldır, mesleğiyle ilgili paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu. Son dönemde birçok kadın, saçlarını Yıldır’a yaptırabilmek için Lüleburgaz’ın yolunu tutuyor. Ünlü isimlerle de çalışan kuaförün hem bu başarısının sırrı hem de hayatı merak konusu. 

MESLEĞE GENÇ YAŞTA BAŞLADI

Yakup Yıldır, 6 Mayıs 1985’te İstanbul Süleymaniye’de doğdu. İlknur-Mevlüt Yıldır çiftinin çocuğu olan Yakup Yıldır’ın iki kardeşi var. Pınar Yıldır’la evli olan Yıldır’ın Derin, Yusuf Deniz ve Miraç adlarında üç çocuğu bulunuyor. Yıldır’ın meslek başarısının sırrı ise bu işe çok genç yaşta başlamasında yatıyor.

AMERİKA’DA EĞİTİM ALDI

Henüz 13 yaşındayken okul tatillerinde kuaför salonlarında çalışan ve zamanla işine ilgisi artan Yakup Yıldır, kendini geliştirmek adına Amerika’ya da gitti, bu mesleğin dünyaca ünlü ismi Philip Wolff’ten eğitim aldı. Okul hayatı bittiğinde de profesyonel olarak kuaförlük yapmaya başladı.

SALONU LÜLEBURGAZ’DA

Mesleğinde gösterdiği başarılarla geniş bir müdavim kitlesi yaratan Yakup Yıldır, bir süre sonra kendi salonunu açma kararı aldı. Yıldır’ın ilk salonu, 2009 yılında İstanbul Beylikdüzü’nde hizmete girdi. 2011’de ikinci şubesini Beylikdüzü Adakent’te açan Yıldır, bir süredir Lüleburgaz’da yaşıyor ve orada da bir kuaför salonu işletiyor.

DÜNYAYA DUBAİ’DEN AÇILACAK

Kesimden boyaya, bakımdan kaynak saça mesleğinin her alanında kendi stilini ortaya koyan Yakup Yıldır’ın başarılı çalışmaları, ünlü yıldızların da dikkatinden kaçmadı. Başta Asuman Krause, Çılgın Sedat ve Ceren Cennet olmak üzere birçok ünlü isimle çalışan Yıldır’ın hedefi, dünyaya açılmak. Bu hedefini kısa zamanda gerçekleştirmeyi planlayan Yakup Yıldır, ilk adım olarak Dubai’de bir salon açacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...