Tgrt Haber
06 Haziran 2015 01:10

Üst Düzey Yönetici Hamdi Irmak kimdir?

Üst Düzey Yönetici Hamdi Irmak kimdir? Üst Düzey Yönetici Hamdi Irmak kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Üst Düzey Yönetici Hamdi Irmak  kimdir?
Üst Düzey Yönetici Hamdi Irmak , Üst Düzey Yönetici Hamdi Irmak kimdir, Üst Düzey Yönetici Hamdi Irmak hakkında,2015 genel seçimleri, AK PARTİ 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, AK PARTİ 25. dönem milletvekili adayı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Kuleli köyünde 1961 doğanHamdi Irmak, İstanbul Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Yurt dışında siyasal bilgiler uluslararası ilişkiler eğitimialan Irmak, İslam Konferansı Teşkilatı (İKT) Genel Sekreterliği, Türk HavaYolları, İş Geliştirme ve Havacılık Grup Başkanlığı, Türk Telekom gibikurumlarda görev alan Irmak, son olarak İstanbul Şehir Üniversitesi’nde genelkoordinatör olarak görev yaptı. 2002 Yılında yapılan milletvekili seçimlerinde İstanbul üçüncübölgeden aday olan Irmak, 7 Haziran da yapılacak olan milletvekiliseçimlerinden Kırklareli birinci sıra milletvekili olarak gösterildi. Irmak, Arapça ve İngilizce bilmektedir.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...