Tgrt Haber
05 May 2022 15:18 - Güncelleme : 05 May 2022 15:24

Veysel Yavuz kimdir?

Şimdilerde 36 yaşında başarılı bir kuaför olmanın tadını çıkaran Veysel Yavuz, henüz daha küçük yaşlarda bu mesleğe gönül vermesiyle yirmi iki yıldır işini severek yapıyor.

Veysel Yavuz kimdir?

Kendini sürekli olarak geliştiren ve bu alandaki yeniliklere hemen uyum sağlayan deneyimli kuaför, aynı zamanda stil danışmanlığı da yapıyor. Yaptığı işlerdeki bilgisi ise hem yurt dışında hem de yurt içinde aldığı eğitimlerden geçiyor. Aldığı bu eğitimleri meslek hayatıyla sınırlı bırakmayan Veysel Yavuz, bu alanda ilerlemek isteyenlere öncülük ederek eğitimler veriyor.

Saç kesimi ve boyama alanında birçok işe imzasını atan Veysel Yavuz, burada yapmış olduğu uygulamaları sevenler ve sosyal medyadan büyük bir ilgi ile takip edenler tarafından İstanbul’da yer alan kendi kuaför salonunda her gün ziyaretçileri ile buluşuyor. Ziyaret edenleri memnun etmek için elinden geleni yaparak ve onların istekleri ile kendi danışmanlığını birleştirerek ise sıkça adından söz ettirmeyi başarıyor. Yakın gelecekteki planları arasında yurt dışında da kendi şubelerini açmak istediğini ifade eden başarılı kuaför, böylece kendisini birçok ülkeden takip edenleri de mutlu ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...