Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2018 10:41 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Volkan Yılmaz kimdir?

Volkan Yılmaz kimdir? Volkan Yılmaz kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Volkan Yılmaz kimdir?
Volkan Yılmaz, Volkan Yılmaz kimdir, Volkan Yılmaz hakkında,2018 genel seçimleri, Milliyetçi Hareket Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Volkan Yılmaz 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi İstanbul 3. Bölge Bölgesi,6'nci sıradan millet vekili adayıdır.

17.01.1972 tarihinde İstanbul Silivri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesi'de noktalamıştır. Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin ortağıdır. Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Üyesi ve Yüksek istişare Konseyi Üyesi'dir. Ayrıca Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin Kurucu üyesi'dir. 2008 yılında kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın mütevelli heyetindedir. Uzun yılları profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amaatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...