Tgrt Haber
01 Haziran 2021 21:36

Yazar Muhammed Serkan Gül Kimdir?

Muhammed Serkan Gül kimdir, nerelidir? Muhammed Serkan Gül biyografisi ve kitapları?

Yazar Muhammed Serkan Gül Kimdir?
Yazar Muhammed Serkan Gül

Çıkarmış olduğu kitaplarıyla en çok okunanlar arasına giren ve bunları sosyal medya mecrasında paylaşan gül, okuyucu ve takipçileri tarafından Muhammed Serkan Gül kimdir, nerelidir ne iş yapar sorusa cevap arar oldu. Sizler için araştırdık.

Muhammed Serkan GÜL, 15 Ağustos 1984 yılı, Kahramanmaraş/Elbistan ilçesinde doğmuştur. Üç çocuklu ailenin ortanca oğludur. Öğrenim hayatını tamamladıktan sonra ticaret hayatına atılmıştır. İnşaat, işletmecilik ve tekstil üzerine şirketleri faaliyet göstermektedir. Ayrıca, uzun yıllar boyunca okuduğu, gözlemlediği ve araştırdığı konuları hem sosyal medya mecrasında, hem de yazar olarak kaleme almıştır. Sabret Şükret Seyret ve Yanılgı kitaplarının yazarıdır. İki kitabı bulunan Muhammed Serkan Gül okuyucusuyla sıkı bağ kurmuş ve kitapları çok satanlar listesine gitmiştir. Hem ticari hayatını devam ettirirken yazarlığıyla da sosyal medyada çok ses getirmektedir. 2018 yılında uzun seneler faaliyetleri durmuş Sümbül Efendi İlim ve Hizmet Vakfı başkanlığına gelmiştir. Şuan Aktif bir şekilde faaliyet gösteren vakıf, Türkiye ve yurtdışında özellikle Güney Afrika’da bölgesinde bir çok ihtiyaç sahibine ulaşmaya devam etmektedir. Başkanlığı Muhammed Serkan Gül’ün yaptığı İHA (ihlas haber ajans) yer alan, Seda sayan, Aslı Hünel, Gülben Ergen, Zahide Yetiş gibi bir çok ünlü isminde aralarında bulunduğu  “Duyarsız Kalma” su projesi ile Bangladeş’te bulunun bin 200 köyü temiz su kuyusuna buluşturdukları yer almaktadır. Ayrıca Gül, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
Anne adı : Hanife
Baba adı : İlhan
Eşi : Meryem
Kardeşleri : Sercan ve Mustafa
Çocukları : Mustafa, Mahmud, Aişe

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...