Tgrt Haber
06 Ocak 2022 23:35 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Abdullah Avcı ve Edin Visca tekrar buluştu! Trabzonspor'dan Cem Yılmaz'a esprili gönderme

Trabzonspor'un Başakşehir'den kadrosuna kattığı yeni transferi Edin Visca, formayı giyerek ilk antrenmanına çıktı. Trabzonspor’un Visca transferini duyururken kullandığı videoda Cem Yılmaz göndermesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Abdullah Avcı ve Edin Visca tekrar buluştu! Trabzonspor'dan Cem Yılmaz'a esprili gönderme
Abdullah Avcı,Edin Visca,cem yılmaz,,trabzonspor,

Trabzonspor, Medipol Başakşehir'den transfer ettiği Edin Visca, bugün şehre iniş yaptı. Edin Visca'yı taşıyan uçak İstanbul'dan havalandıktan sonra yüzlerce bordo-mavili taraftar, havalimanında yıldız futbolcuyu karşılamaya gitti. Taraftarın yoğun desteği ile karşılaşan Visca, sağlık kontrollerinin ardından Medical Park Stadyumu'na giderek Trabzonspor formasıyla poz verdi. 

ABDULLAH AVCI İLE TEKRAR BULUŞTU

Yeni takımında 18 numaralı formayı giyecek olana Boşnak oyuncu eski hocası Abdullah Avcı ile tekrar bir araya geldi. Yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Boşnak oyuncu, ilk antrenmanına çıktı.

Abdullah Avcı ve Edin Visca tekrar buluştu! Trabzonspor'dan Cem Yılmaz'a esprili gönderme

CEM YILMAZ'A ESPRİLİ GÖNDERME

Trabzonspor, yeni transferi Edin Visca için özel bir video çekti. Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın online yayın platformunda yayınlanan "Diamond Elite Platinum Plus" gösterisinin bir sahnesinden esinlenerek çekilen video sosyal medyada büyük ilgi gördü. Cem Yılmaz'ın gösterisinde, Karadeniz türkülerini esprili şekilde anlattığı bölümdeki "Çay Elinden Öteye"türküsünü söyleyen Visca'nın videosu "Dikkat Edin" mesajıyla paylaşıldı. Bordo-mavililerin merakla beklediği tanıtım videosu sosyal medyada beğeni topladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...