Tgrt Haber
16 Şubat 2022 19:16 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 19:27

Acun Ilıcalı'yı kızdıracak paylaşım

Sunucu ve spor yorumcusu Güntekin Onay, Acun Ilıcalı’yı kızdıracak bir paylaşımda bulundu. Onay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Exxen’de maç izleyemediğini söyleyerek ekran görüntüsü paylaştı.

Güntekin Onay, Acun Ilıcalı’yı kızdıracak bir paylaşım yaptı.
Güntekin Onay, Acun Ilıcalı’yı kızdıracak bir paylaşım yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları dün start aldı. Exxen platformundan yayınlanan karşılaşmaları izlemekte zorlandığını belirten spor yorumcusu Güntekin Onay sosyal medyada yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı’ya sitemde bulundu.

“ACUN DOSTUM KIZIYOR”

Onay, maçın açılmadığı ekran görüntüsünü Twitter’dan paylaşarak, “Acun dostum kızıyor da şu an maçı izleyemiyorum Exxen'de. İlk yarıyı seyrettim, ikinci yarı yayın yok” ifadelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı'yı kızdıracak paylaşım

DAHA ÖNCE TARTIŞMIŞLARDI

Spor dünyasının başarılı sunucusu Güntekin Onay ile medya patronu ve kulüp sahibi Acun Ilıcalı daha önce de tartışma yaşamıştı. Onay, Exxen'e üye olamadığını belirterek Acun Ilıcalı’yı kızdırmıştı.

Onay, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor!" demişti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ise “Güntekin'e çok ciddi bozuldum. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum bir şey olduğu zaman? Çok şükür üye olmuş, kurbanı kestik” diyerek tepkisini göstermişti.

Daha sonra meselenin çözüldüğünü belirten Güntekin Onay, “Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağ olsunlar. Halloldu” ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...