Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ocak 2022 14:43 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Beşiktaşlı Domagoj Vida Trabzonspor’a önerildi

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde ligde liderliğini sürdüren Trabzonspor transfer çalışmalarına tekrar hız verdi. Stoper mevkisi için Beşiktaş’tan ayrılması beklenen Domagoj Vida ismi gündeme geldi.

Beşiktaşlı Domagoj Vida Trabzonspor’a önerildi
Vida,Trabzonspor,stoper,Beşiktaş

Şampiyonluğa koşan lider Trabzonspor’da Giresunspor hazırlıkları devam ederken, yönetim de yoğun transfer çalışmalarına başladı. Hareketli bir transfer dönemi geçiren Bordo-mavili ekip şu ana kadar Kouassi, Visca, Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna kattı. Yönetim şimdi de planlarını stoper mevkisi için yapıyor.

Edgar IE'nin şanssız sakatlığı sonrası sezonu kapatmasının ardından bu bölgeye oyuncu bakan Ahmet Ağaoğlu yönetimi, Beşiktaş'tan gelen sürpriz öneriyle rotasını Domagoj Vida'ya çevirdi.

ÇEBİ ÖNERDİ

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na, Domagoj Vida'yı önerdi. Her türlü kolaylığı sağlama sözü verdi. Ancak Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nun daha önce de Çebi tarafından önerilen ve reddettiği Vida konusunda bir hamle yapması beklenmiyor.

İNGİLTERE İDDİALARI

Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida’nın, İngiltere yolcusu olduğu da ortaya atıldı. Siyah-Beyazlılarla yaptığı sözleşme pazarlığında anlaşmaya varamayan tecrübeli savunma oyuncusu transfer döneminde Ada'nın yolunu tutabilir. Domagoj Vida’ya Watford'un ilgisi olduğu bildirildi.

Beşiktaşlı Domagoj Vida Trabzonspor’a önerildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...