Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2022 12:18 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Çaykur Rizespor maçı öncesi Beşiktaş'ta Salih Uçan kadrodan çıkarıldı

Koronavirüs vakalarıyla sarsılan Beşiktaş’ta yeni gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak Beşiktaş’ta Salih Uçan da kadrodan çıkarıldı.

Çaykur Rizespor maçı öncesi Beşiktaş'ta Salih Uçan kadrodan çıkarıldı
Beşiktaş,Çaykur Rizespor,koronavirüs,Salih Uçan

Süper Kupa finali sonrası Beşiktaş’ta koronavirüs depremi yaşanıyor. Beşiktaş; Önder Karaveli ve 3 futbolcusunun Koronavirüs testlerinin pozitif sonuçlandığını duyurmuştu. 

Sabah'ın haberine göre; hastalıkları geçen Necip, Güven, Serdar ve Salih'in dışında Oğuzhan'ın da test sonuçları negatif çıktı. 8 gündür takımdan ayrı kalan ve idman yapamayan Oğuzhan hazır olmadığı gerekçesiyle maçın kadrosuna dahil edilmezken diğer 4 oyuncu takıma dönmüştü.

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak Beşiktaş’a bir kötü haber daha geldi. Salih Uçan’ın da sindirim sistemi enfeksiyonu nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, 'Sindirim sistemi enfeksiyonu (gastroenterit) geçiren futbolcumuz Salih Uçan, takımımızın Çaykur Rizespor ile oynayacağı müsabakanın kadrosundan çıkarılmıştır. Salih Uçan'ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır' ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...